Gátseb kérdés! Akinek szétnyílt vagy rosszul forrt össze? Mit csinálnak ilyenkor?
Nekem a huvelybemenetnel nyilt szet,ott volt egy lyuk,meg volt valami vadhusdarab,azt mondta a doki azt lenyisszantsuk,na akkor gondoltam magamban azt te e nem nyisszantod.Mara viszonylag normalis,nem olyan mint regen de semmiben nem zavar.14honapja szultem.
Nekem a 6hetesen azt mondta a doki az elso menzi utan mut ha akarok,azt mondta akkor gaz ha zavar a sexben,de nem zavar,nem is erzem csak tudom hogy milyen ott.
Ne félj,semmit nem csinál vele.
Jövő hétre valószínűleg az a borsónyi is összeforr.:)
Másodlagos sebgyógyulással gyógyul.
Ha az összevarrás jó lett volna,akkor egyszerűen összetapad,gyors,szép heg a végeredmény.
Ennél viszont a sarjadás a sebalapról kezdődik,lassabb folyamat és a végeredmény egy nagyobb heg lesz.Ennyi.
Ha esztétikailag zavar (mert más gond nem is lehet vele) akkor altatásban kimetszi azt heget,és újra összevarrja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!