Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús kérdés: letapadt kukival...

Fiús kérdés: letapadt kukival mit csinálnak?

Figyelt kérdés
16 hós kisfiam kukijának az egyik oldalán le van tapadva a bőr, legalábbis szerintem mert egyáltalán nem tudok vele mit kezdeni, meg se moccan, míg a kuki többi részén szépen fel lehet húzni a bőrt. Orvoshoz a jövő héten megyünk de kicsit félek nehogy valami brutális dolgot csináljanak vele. :-( Tapasztalatokra lennék kíváncsi!
2011. febr. 7. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Semmit ne csinálj, és ne hagyjd, hogy feltépjék neki! Az enyémnek 2 évesen volt még totálisan letapadva, fel akarták fejteni gombos szondával, nem hagytam. 3 éves korára feljött teljesen magától, minden húzkodás meg fájdalmas beavatkozás nélkül is. Nem sürgős az, miért zavar? Ha le van tapadva, majd feljön. Nem kell piszkálni.
2011. febr. 7. 12:57
 2/12 A kérdező kommentje:
A feltépést és szondázást nem fogom engedni, max krémet adhatnak rá. Azért "zavar" mert ahol meg feljön neki ott hamar begyűlik a váladék hiába törölgetem és félek, hogy ott meg ezért fog esetleg begyulladni.
2011. febr. 7. 13:03
 3/12 anonim ***** válasza:
24%

"Ha le van tapadva, majd feljön."

vagy nem.

2011. febr. 7. 13:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam 3 éves lesz áprilisban és sajna neki semennyire sem tudom hátrahúzni a bőrt, teljesen be van szűkülve. A doki annyit mondott, hogy amig nem lesz szobatiszta (sajna még most sem az) addig nem csinál vele semmit. Engem is aggaszt a dolog, mert hiába próbálkozom finoman, semmit nem változott a helyzet. Ha megoldódik a dolog, írd meg hogy is volt.... már jó lenne nekünk is túl lenni rajta. Minden jót!

2011. febr. 7. 13:26
 5/12 anonim ***** válasza:

nekünk is teljesen szűk(19 hós)mi kaptunk Dermovate krémet(bőrbetegségekre való amúgy:-( )

Kicsit jobb lett a helyzet de abba kellett hagynunk mert szakadt a bőre.Most várnunk kell,de se tépést se semmilyen módott ne alkalmazzanak rajta.Vmi kenőcsöt

2011. febr. 7. 13:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Az én kicsifiamnak levolt tapadva.A dokink hátra húzta na azota szenvedünk vele.nem engedi megmosni rendesen és folyton vissza tapad az oldalán.Csak én azt hallottam h ez gátolhatja abban h rendesen nőljön a fütykös.de ha rám hallgatsz ne hagyd mer csak szenvedés lesz vele.és kegyetlenül fáj majd neki...:(
2011. febr. 7. 14:14
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Mi csecsemő kora óta hátra húzzuk neki. Addig kell, amíg meg nem tanulja magától, és tudja csinálni magának. Ti miért nem csináltátok ezt? Ezzel megelőztétek volna, hogy így jártok!
2011. febr. 7. 14:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolóval nem értek egyet. Mi is csecsemőkora óta húzogatjuk a kisfiam kukacát fürdésnél és mégis össze van neki szűkülve, szinte egyáltalán nem megy hátra a bőr, pedig már lassan 2 éves. Már krémet is kaptunk rá, de nem javult tőle. Szerintem ez hajlam kérdése.

Semmiképpen ne hagyd, hogy bármit csináljanak vele, amíg nem lesz szobatiszta!

Öcsémnek annó kétszer tépték fel és annyira fájt neki, hogy nem volt hajlandó pisilni, aztán mikor meg nem bírta tovább sírva pisilt. Aztán harmadikra megműtötték, utána már jobb volt.

2011. febr. 7. 16:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Addig húzd hátra, amíg nem megy fel.. Szépen fokozatosan... Miénknek is teljesen rá volt tapadva, de 2. nap sikerült felhúzni. Nem erővel, hanem fokozatosan, 5 perc alatt megvolt!
2011. febr. 7. 17:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a 2. nap alatt azt értem, 2. próbálkozásra..
2011. febr. 7. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!