Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús kérdés: letapadt kukival...

Fiús kérdés: letapadt kukival mit csinálnak?

Figyelt kérdés
16 hós kisfiam kukijának az egyik oldalán le van tapadva a bőr, legalábbis szerintem mert egyáltalán nem tudok vele mit kezdeni, meg se moccan, míg a kuki többi részén szépen fel lehet húzni a bőrt. Orvoshoz a jövő héten megyünk de kicsit félek nehogy valami brutális dolgot csináljanak vele. :-( Tapasztalatokra lennék kíváncsi!
2011. febr. 7. 12:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
14:56-osnak pici kora óta húztuk Neki hátra szépen finoman, óvatosan. A többieknek köszönöm a választ! Majd megírom mi volt.
2011. febr. 8. 08:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi is pici kora óta próbáltuk, ennek ellenére semmit nem értünk el vele. Annyira szűk, hogy csak egy gombotűfejnyi lyuk van rajta és nem tudom hátra húzni, pedig lassan 3 éves lesz. Majd, ha szobatiszta lesz akkor remélem valami megoldást talál a doki. Ja nálunk apánál is volt ilyen gon pici korában, úgyhogy ez lehet szerintem öröklött hajlam is...
2011. febr. 9. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!