Akinek szétnyílt a gátmetszés sebe, utána begyógyult magától vagy kellett vele valamit csinálni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 19:54
1/5 anonim válasza:
Szia! Nekem az első szülésem után, még a kórházban szétnyílt a sebem. Újra összevarrták és tovább bent kellett maradnunk:(
2/5 anonim válasza:
Első után nekem is szétnyílt. Nem varrtak újra, hanem egy speciális kenőcsöt kaptam, nem tudom mi vlt az, csak arra emlékszem, hogy nagyon kellemes érdekes illata volt, és sötétszürke színe. Azzal kellett otthon kenegetnem, és nagyon lassan gyógyult össze. Hetekig ülni sem tudtam... Csúnya helye maradt és 9 hónapig a szex is nagyon fájdalmas volt. A második szülésnél rettegtem, újra vágtak, mert nagy volt a baba, és gyorsan jött. SZépen helyretette a doki az előző csúnya sebhelyet, 3 nap alatt teljesen meggyógyult. Kicsit még érzékeny volt utána, de semmi extra.
3/5 anonim válasza:
nekem sem varrták újra, sudokrémmel kellett kenegetnem.
4/5 anonim válasza:
Nekem csak egy nagyon picit nyílt szét és én aloe frist-el kenegettem.
5/5 anonim válasza:
Nekem a széle egy icipicit megnyílt. Én este-reggel hipermangános vízzel öblítettem le tusolás után, hogy a bacik ne támadják meg és utána betadin oldattal kentem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!