Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szétnyilt a hegem császár után?

Szétnyilt a hegem császár után?

Figyelt kérdés
begyulladt a hegem, már 4 hete hogy mütöttek és még mindig kötözni kell mert szétniylt és folyik a genny nagyon lassan gyogyul, meddig tart ez még?
2010. aug. 9. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Fú szegény! Nekem 2 hete volt a műtét és már szinte nem is látszik. Nem mentél vissza a dokihoz? Nehogy valami belső gyulladás is legyen? Nem adtak gyógyszert? Nekem azt mondták, ha valami nem ok, azonnal menjek be a kórházba is adnak gyulladáscsökkentőt.
2010. aug. 9. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Ugye visszamentél a dokihoz?
2010. aug. 9. 13:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is szétnyílt a seb, másfél hete volt a műtét!

Szerintem ne kötözd be,hagyd had szellőzőn,előbb gyógyul meg!És szedj augmentint is ha be van gyulladva,és folyamatosan fújd be seb fertőtlenítővel majd töröld le!Ne áztasd!Nekem már nagyon szépen gyógyul!

2010. aug. 9. 13:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudja a dokim mert 10 napot voltunk bent és mikor hazaengedett, varratszedéskor már gyulladt volt a seb és azért szedte ki a varratot hogy nyiljon szét és pucolodjon ki.. kezd össze forrni, de még van 2 db 4 cm-s lyuk, eddig kötözte de most nekem kell itthon.. csak az érdekelne hogy van e olyan aki igy járt?
2010. aug. 9. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!Én így jártam sajnos.......3 helyen nyílt meg a hegem császár után kb.2 héttel.Jártam 2-3 x a dokihoz sebkezelésre(nekem is folyt belőle a genny és büdös volt)ott valamivel letörölgették,és mivel kötény hasam lett így a varrathoz kellett tennem gézlapot hogy száraz maradjon.Mióta ilyen a heged?

Üdv.A

2010. aug. 10. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja igen és augmentint kaptam én is amitől jó csalánkiütéses lettem 2 napig,nagyon jó volt még plussz ez is:-( Ha valami kérdésed van írj akár privit is,tudom én hogy milyen rossz ez az egész.

elözö voltam

2010. aug. 10. 10:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon rosszul hangzik.... talán mutasd meg s dokinak még egyszer. nekem egy héttel műtét után volt varratszedés, de a sebem már varas sem volt olyan szépen összeforrt.
2010. aug. 10. 12:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem lassan de gyigyul a sebem, itt sajnos nem kötözik át sürün a sebet, 40 fokban lázasan voltam mikor az 5. napon átkötötték, de már akkor is fura volt..
2010. aug. 10. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Keress másik orvost!Az első császáromnál nem nyílt szét,de gyulladt volt és 39 fokos lázam volt!Kaptam kétféle antibiotikumot!Naponta 3-szor(reggel-délben-este)hívnom kellett a dokimat mennyi a hőm,egy hét múlva kontroll,uh.A másodiknál már bent a kÓrházban hőemelkedés,egyszere elkezdtem kapni antibiotikumot és nem gyulladt be a sebem!Szerintem ez így nem oké,fertőzésnek vagy kitéve!Keress egy értelmes dokit!
2010. aug. 11. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!