Kinek milyen volt a szulese?
sziasztok.
nekem akkor borzaszto volt de mostmar gyonyoru emlek:)
hat nekem majus 1-en delelott elkezdett gorcsolni a hasam, nem is foglalkoztam vele mert 6-ra voltam kiirva azt hittem csak joslok.20-30-10 percenkent jottek a fajasok. este 20h korul 5percesek lettek es mar nagyon fajt.paromnak szoltam h mar 5percesek vartunk . majd hivtuk a mentoket es 20:48 kor ertunk be a korhazba ott megvizsgaltak 1ujjnyira nyiltam ki. mondtak h mar csak holnap lesz ebbol baba. egesz vegig nst-re voltam rakva. hajnal 4kor is vizsgaltak es csak 2ujjnyira voltam kinyilva.mondta a doki h ha 3ujjnyira kinyilok akkor burkot repesztenek. reggel 7kor volt a burok repesztes"hal istennek nem fajt" onnantol 4percesek lettek . hat tovabb nem nyiltam hanem huzodott vissza a mehszaj igy csaszaroztak 12:53 kor szuletett meg a kislanyom 3350grammal es 50 cm-rel:) utana kaptam vert is. kemeny volt az a 24h fajas:( nektek milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!