Ki hány órát vajúdott?
Figyelt kérdés
Közbe mit csináltatok?
Halottam,hogy lehet ülni meleg vízben,sétálgatni,stb.
Férjetek veletek lehet közben?
2013. dec. 22. 14:22
21/24 anonim válasza:
Fájdogálásom volt már egy nappal a szülés elött egész nap de az még elment nem volt gond. Voltam nst is azt mondták nemsoká baba lesz menjek vissza ha úgy érzem ktt az idő. Aznap még vendégségbe voltam aztán hajnalba kezdődtek az 5 percesek. Na akkor irány a korház ott vizsgálatok,beöntés,zuhany. Sétálgattam ,voltam labdán,bordás falon. A labda volt a legjobb. 10 kor repesztettek burkot na utána jöttek a 2 percesek és állnom kellett végig,csüngtem a férjem nyakában aztán valamikor jöttek a tolofájások és 11:35 re lett meg a lányom. Szóval az igazi vajudást úgy fél 4 től tartom számon ugyhogy kb 8 órát. De a kitolás elötti 20 percben azt hittem végem.az a legkeményebb.
22/24 anonim válasza:
1gyerek. 24órát. de császár lett belőle. én rá voltam kötve nst-re szal csak feküdtem :(
23/24 anonim válasza:
4.-én éjszaka fél12-kor elkezdtem vérezni, iráby a kórház ahol azt mondták hogy nem látnak vérzést, teljesen zárt vagyok, ebből baba lehet hogy csak 1hét múlva lesz. Feltettek tartós ctg-re, egész éjszakára, közben elkezdtem elég rendesen görcsölni, reggel fél7-kor már 1 újjnyira nyitva voltam. Fél11-kor burkot repesztettek, fél12-kor beengedték már páromat is, és 15:53kor megszületett a kisfiam. Végig ctg-n voltam, nem állhattam fel, még csak pisilni sem mehettem ki...háton vajúdtam, kegyetlen rossz volt. Körülbelül 16 órát vajúdtam.
24/24 anonim válasza:
1 babámnál másfél nap vajudás kitolás 5 ora,sétálgattam,vcn ültem nagy terpeszben.
2. baba 2 óra,kitolás fél óra,szülő ágyon,oxival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!