Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki hány órát vajúdott?

Ki hány órát vajúdott?

Figyelt kérdés

Közbe mit csináltatok?

Halottam,hogy lehet ülni meleg vízben,sétálgatni,stb.

Férjetek veletek lehet közben?

2013. dec. 22. 14:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én reggel 6kor arra ébredtem h fájdogálok én ekkor már tudtam h ez az.. De elmentem 8ra nstre buszal majd vissza haza az sztkba meg állapítoták h ma màr szülés lesz. Kb fél 12ig birtam itthon ( össze vissza jöttek a fájások majd hirtelen 4percesek!) Délre beértünk a kórházaba és 17.50re meg lett a fiam :)
2013. dec. 22. 17:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Az lemaradt h a kórházba miután felfektetek az ágyra ne.m birtam felálni hisz hánytam is a fájdalomtól.. de labdázhatam volna. Nálam nem a párom hanem édesanyám volt bent végig. A párom nem birtavolna nézni ahogy szenvedek. :)
2013. dec. 22. 17:17
 13/24 anonim ***** válasza:
8 órát. Feküdtem, mert toxémiás voltam, és végig nst-n voltam. Igen, velem volt a párom :-)
2013. dec. 22. 17:51
 14/24 anonim ***** válasza:
2,5 órát. Ihattam, kajával nem készültem, de volt labda. A párom végig velem volt, felállhattam volna, de nem bírtam. A kád meg itt messze volt a szülőszobától, nem akartam 15 métert menni érte, vetkőzni meg öltözni utána. Pedig szerintem jó dolog lehet.
2013. dec. 22. 18:57
 15/24 anonim ***** válasza:
19 orat. Anyukam volt velem, végig bent lehetett. Ultem kadban, de csak fel orat esett jol a meleg viz.
2013. dec. 22. 19:05
 16/24 anonim ***** válasza:

16,5 órát vajúdtam és 1,5 óra volt még a kitolás. férjem velem volt végig. 8 óra letelte után hajnalban érkezett meg a dúlám, onnan ő is bekapcsolódott, segített amiben tudott. javarészt a kanapén "kínlódtam", sehogy sem volt jó. reggel 9:30 kor értünk be a kórházba (akkor értem el a "nem bírok felállni se már" állapotot), szóval otthon eltelt 11,5 óra. itt egy órát külön voltam egy szobában egyedül nstre rakva, miután megvizsgált az ügyeletes orvos. utána szülőszobára mentünk (ekkor bejöhetett a férj és dúla is), itt végigjártam mindent: kád, bordásfal, ágy, padló stb. mindenhol csak mpig volt jó :-) közben elfolyt a magzatvíz is, majd egyszercsak elhangzott az "engedély", hogy nyomhatok.

Minden kórházban mások a lehetőségek, szokások, érdeklődd meg a te választott kórházadban miket lehet. Boldog, szép szülést, születést kívánok nektek!!

2013. dec. 22. 19:14
 17/24 anonim ***** válasza:
3 órát. A beöntés kínjait éltem át, és a vizsgálatok sokaságát. Pihenni nem volt időm sajnos.
2013. dec. 22. 21:54
 18/24 anonim ***** válasza:
8 órát vajúdtam, fájásom nem volt, nem tágultam. Oxival végig gépen voltunk, a legrosszabb a fekvés volt :) 8 óra után császárral született a fiam. Velem volt anyukám, a férjem és a szülésznőm, a dokim 2 óránként jött vizsgálni. Ha oxit kötnek be, akkor itt nem lehet sétálni infúzióval. Végig röhögtük a napot, már ciki volt, de jól éreztük magunkat :) Toltam be a szőlőcukrot :)
2013. dec. 22. 22:44
 19/24 anonim ***** válasza:
10 órát vajúdtam,a férjem végig velem volt,közben sétáltam,labdán ültem ,zuhanyoztam,ültem feküdtem,ami éppen jobban esett
2013. dec. 22. 23:20
 20/24 anonim ***** válasza:
3órát vajúdtam, labdán jó volt
2013. dec. 23. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!