A 36. héttől egy nap alatt hány csésze málnalevél teát lehet/ szabad inni? Ki hogy itta?
Figyelt kérdés
Van ahol azt olvastam, hogy napi 1 csésze az engedélyezett, de voltak hozzászólók, akik azt írták, hogy akár 2-3 csészével is megittak egy nap. Most akkor melyik a helyes arány?
Köszönöm a válaszokat:)!
2013. dec. 6. 23:36
1/7 anonim válasza:
Szia! Én napi 1-et ittam reggel éhgyomorra, ez volt írva a használati útmutatóban is (Gyuri bácsi babaváró csomag) meg a védőnőm is ezt mondta.
2/7 anonim válasza:
Én is olvastam mindenfélét. Tegnap vettem egy könyvet, amit a szülésznő ajánlott, abban az van írva, hogy napi 3-4 csésze. Attól is függ milyen erősre csinálod.
3/7 A kérdező kommentje:
Na most akkor napi 1, vagy napi 3-4 :D? A dobozára gondolom van valami használati útmutató írva ugye?
2013. dec. 7. 09:10
4/7 anonim válasza:
2-es vagyok, szerintem annyit igyál, amennyi jól esik. Én szerintem két csészényit fogok. De majd megkérdezem a szülésznőt az NST-n.
5/7 A kérdező kommentje:
Én is a 2 felé hajlok, de rákérdezek a patikusnál. Mindenki mást mond :S. Nem tesz jót, ha sokat iszol belőle, van aki meg még vajúdás közben is issza.
2013. dec. 7. 09:38
6/7 anonim válasza:
Én napi fél litert ittam meg szépen lassan kortyolgatve. Ezt reggel 8 és este 8 között..
7/7 A kérdező kommentje:
Ha többet iszom, mint 1-2 csésze azzal nem ártok a babának ugye?
2013. dec. 7. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!