Hajnal óta kb.7-8 percenként méhösszehúzódásaim vannak, de nem érzek még fájdalmat. Volt aki hasonlóan járt? Kb. hány nap vagy hány óra :-) múlva lett meg a baba? Ha egyáltalán meg lehet ezt így mondani.
Figyelt kérdés
Az éjszaka is alig aludtam, fájt a hasam, sűrűn keményedtem. A mensi szerű fájdalom azóta elmúlt.2009. nov. 26. 07:32
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát akkor még nem a baba volt, de szombaton megszületett:-))). Reggel ugyanúgy voltam mint eddig, méhösszehúzódások, néha mensi szerű görcs, semmi komoly. Reggel 6-kor elkezdtett szivárogni a magzatvizem, irány a kórház és délután 2óra 5 perckor már meg is született a kisfiunk. Nagyon szép, egészséges és nagyon örülünk neki:-).
2009. dec. 3. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!