Hol volt a kórházi csomagotok amíg szülőszobán voltatok? Ki vigyázott rá amíg ti szültetek, volt külön erre a célra valami megőrző, vagy valaki aki felügyelte a holmikat?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés de ezen gondolkodom hetek óta hogy mi lesz a csomagunkkal , nehogy el lopják vagy valamit ki vegyenek belőle.2013. dec. 18. 13:31
11/17 anonim válasza:
a szülőszobában volt az egyik pakk, a másik meg az autóban. Aztán mikor vége lett a szülésnek, a párom átcserélte a kettőt és a sima kórházival mentünk le a szobába
12/17 anonim válasza:
Szülőszobában voltak a táskáim mind2x. Egyszemélyesek, nem voltam külön vajúdóban sem.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ. Remélem én is vihetem magammal az összes cuccom.
2013. dec. 18. 14:14
14/17 anonim válasza:
Ez kórháztól függ! Hol fogsz szülni, lehet valaki szült ott és pontosan meg tudja neked mondani!
15/17 A kérdező kommentje:
I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikán .
2013. dec. 18. 14:38
16/17 anonim válasza:
én is ott fogok szülni, és már eddig 24 hetesen töltöttem ott 2 éjszakát, mert majdnem vetéltem, és egy szekrény van, abba halmoznak mindent, kulccsal nem zárták, de nem is hiszem, hogy kell, mert senki nem azzal van elfoglalva, hogy mi van bennük. Szerintem ne aggódj. Nekem MINDEN cuccom a szülőszobán volt, enni/innivaló, ruhák, telefon stb. mert oda vittek először és csak utána osztályra.. Remélem segítettem egy kicsit :)
17/17 A kérdező kommentje:
Igen segítettél köszi, és remélem minden oké már a babáddal!
2013. dec. 24. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!