Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák! Tényleg olyan érzés...

Anyukák! Tényleg olyan érzés a szülés, mintha valaki az ánuszán próbálná magát kifordítani?

Figyelt kérdés

És nem féltetek a szüléstől, hogy milyen lesz? Egy 10-es skálán mennyire értékelnétek a szülés fájdalmát, ha a 10-es olyan, mintha mondjuk elevenen elégetnének, miközben kikaparják a szemed?

Valahogy lehet csökkenteni a fájdalmat? Csakmert igaz, még nagyon nem tartok ott, de nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon félek, mi lesz, ha majd nekem is babám lesz...meg azok a rémsztorik, hogy miközben szülte a nő a gyerekét, szétszakadt a gátja...úristen, még belegondolni is rossz...

16L

2013. dec. 15. 16:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

9/10 Köszönöm :) És ha nincs semmilyen eü.-i problémám, csak nem akarom, hogy fájjon, akkor nem végezhetik el a császármetszést rajtam?

10/10 Te meg aztán nagyon a kérdésre tudsz válaszolni

2013. dec. 15. 17:32
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

:D ezért sem kell 16 évesen szülni de talán még 20 évesen se...

fáj ,nagyon ,az egész testedet elönti,de nem szabad ellenkezni

én 12 órát vajúdtam , és sokkal jobban fáj pl egy gyökérkezelés ami 2 óra hosszat tart ....

szobatársam 36 órán át vajúdott,nem ülnek ott az orvosok csak a kitolásra esnek be.

2013. dec. 15. 18:13
 13/21 anonim ***** válasza:
A császármetszès is fáj csak nem kozben hanem utana.
2013. dec. 16. 12:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
szia.en 24 órát vajúdtam. a végén mondták h medence téraránytalanság van ezért császár. Hát azért annyira nem rossz a vajúdás h olyan mintha elevenen elégetnének es kikaparnak a szemed. en amennyire feltem annyira nem volt veszes csak a derekam akart leszakadni:) azota 7 honapos a kislanyom:)
2013. dec. 16. 18:02
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

utolsó: Grat a babádhoz :)

2013. dec. 16. 18:12
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia én 23 órát vajúdtam, 10-es skálán :D olyan 6

Az utólsó 10 óra már elég rossz volt, de kibírható maga a szülés nem fájt.

2013. dec. 17. 07:59
 17/21 anonim ***** válasza:

Csak a csaszarrol tudok nyilatkozni, surgossegim volt. Nem altattak el vegig ebren voltam. Annyi h eltakartak igy semmit nem lattam az egeszbol es ereztem. Reszkettem sz biztos de nem azert mert fajt hanem a tudat h vilagra jon a lanyom es latni fogom, renbden legyen vele minden stb..

Az erzestelenites pl nekem egyaltalan nem fajt. Szerintem fel sem fogtam az extazis miatt amit akkor ereztem. :-)

Lehet h akkor nem fajt de utana, haaaat nem vot egy kellemes erzes mikor masnap kikotnek egy kotelet az agyad vegebe es kozlik veled h na ulj fel. Akkor rossz volt nagyon meg kb 2 hetig de eltelt 10 honap es szinte nem is emlekszem a fajdalomra, csak a jokra. :-)

Nem nagy dolog szerintem egy szules, legyen az csaszar rendes szules. Akik meg teljesen a remtorteneteket tudjak meselni azert ferditenek is rajta es szeretik sajnaltatni magukat. En is tudnam most sajnaltatni magam h miert kellett a surgos csaszar, utana miben kertem a ferjem segitseget, felesleges. Mindenkinek mas a teste, maskepp eli meg a szulest, felepulest.

Nem ul mar senki manapsag a foldre attol h vki szult egy gyereket. Ez a normalis. :-) hidd el ha majd odaig jutsz maskepp latod. Foleg ha mar terhes leszel es a vegen jarsz mar alig hiszed h ki bujjon legyen az akarhogy. Az ilyen buta felelmeket meg el kell terelni a baba varasaval, tervezgetesekkel.

Meg annyi h amit a filmekben latsz h prditanak szules kozben az se igaz. :-) sokkal kevesbe birsz annyira nyomni ha uvoltesz mintha csendesen nyomnal. :-)

2013. dec. 17. 08:03
 18/21 anonim ***** válasza:
79%
14es vagyok. koszi es ha majd terhes leszel ne felj ha faj is a szules a vegeredmeny egy csoda:)))
2013. dec. 17. 15:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :))
2013. dec. 17. 15:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Ugyan én még nem szültem, de bennem is voltak/vannak hasonló gondolatok. Ha nagyon félsz tőle még tudsz EDÁ-t kérni, illetve szerintem jobb lehet egy alternatív szobában szülni.

De hogy melyik kórházban van pesten alternatív szoba és adnak kérésre EDA-t..háát jó kérdés.:) Erre meg én lennék kíváncsi.:D

2013. dec. 18. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!