Nagyon durva lesz, amit kérdezni szeretnék, kérhetek csak értelmes válaszokat?
Sajnos eléggé szorulásos vagyok.Ez gond volt az első gyereknél is.
Most 23 hetes kismama vagyok,és már előre félek ,mikor wc-re kell mennem!!!
Kérdésem az lenne,hogy szerintetek lehet abból nagyobb baj,burok repedés akár,ha egy kicsit jobban erőlködök?
Próbálok lassan nyomni,kicsiket,de nagyon félek,hogy nehogy emiatt beinduljon a szülés/vetélés!!!
Épp most vagyok túl megint egy szörnyű klotyó látogatáson,és tettem be egy betétet is.
Légyszi ne írjatok olyasmit,hogy egyek több gyümit,meg igyak többet,mert ezeket mind-mind kipróbáltam már.Sajnos semmi nem használ huzamosabb ideig.
Valószínűleg az emésztésem ill. az anyagcserém borzasztó lassú.Vagy a vastag belem hosszabb az átlagnál,nem tudom.
Ha kérhetem -még egyszer- a kérdésre válaszoljatok.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!
Nekem a Laevolac segített, meg a szenna tea, bár utóbbit terhesen talán nem lehet inni. A glicerines kúp szó szerint sz..t se ért nekem.
Egy kis lekvár is jót tehet. Kanállal, éhgyomorra.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ.
Igazán jól esett,hogy egy ilyen kényes kérdésben a szíveteken viselitek a sorsomat.De ahogy olvasom,ez nagyon sok mindenkinek a sorsa is egyben.
Szomorú vagyok,hogy a kismamáknak még emiatt is kell szenvedniük.Miért nem kísérleteznek már ki olyan vitamint,vas készítményt,ami nem fogja meg a hasat ennyire?
Lehet,hogy váltok más vas forrásra,és kipróbálok pár praktikát.Sajnos van egyéb tényező is,ami az erőlködést felerősítve szülést idézhet elő.Ezért kérdeztem.De megpróbálok megnyugodni,és törekszem a rendszerességre.KÖSZI MÉG EGYSZER,SZÉP NAPOT!!!
en is mindig atto, felek, hogy erolkodes kozben megszulok. (elso baba)
lehet glicerinkupot hasznalni, nekem a nogyogyaszom javasolta kremmel egyutt. tenyleg csak vegszukseg eseteben hasznalom, mert konnyen raszokok. sajnos tapasztalat.
2 hete hogy nem dolgozok es azota sokkal konnyebb a szekletem, mint elotte, amikor idore kellett kakilnom. szerintem nalam ezert ilyen psziches okai is voltak a szorulasnak, meg persze az aranyerem.
sok szerencset!
utolsonak:
en azert kenem ott, mert akkor kevesbe reped ki es az is tud am kellemetlen lenni, meg hat, konnyebben kicsusszan is...
bocs, a reszletezesert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!