Nagyon durva lesz, amit kérdezni szeretnék, kérhetek csak értelmes válaszokat?
Sajnos eléggé szorulásos vagyok.Ez gond volt az első gyereknél is.
Most 23 hetes kismama vagyok,és már előre félek ,mikor wc-re kell mennem!!!
Kérdésem az lenne,hogy szerintetek lehet abból nagyobb baj,burok repedés akár,ha egy kicsit jobban erőlködök?
Próbálok lassan nyomni,kicsiket,de nagyon félek,hogy nehogy emiatt beinduljon a szülés/vetélés!!!
Épp most vagyok túl megint egy szörnyű klotyó látogatáson,és tettem be egy betétet is.
Légyszi ne írjatok olyasmit,hogy egyek több gyümit,meg igyak többet,mert ezeket mind-mind kipróbáltam már.Sajnos semmi nem használ huzamosabb ideig.
Valószínűleg az emésztésem ill. az anyagcserém borzasztó lassú.Vagy a vastag belem hosszabb az átlagnál,nem tudom.
Ha kérhetem -még egyszer- a kérdésre válaszoljatok.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!
Szerintem ettől nem indul meg a szülés.
Nem akarok gyümis praktikákat adni, de én mindg megiszok reggel is éhgyomorra egy olyan forró bögre vizet, amit még elbír a szám, és öt perc múlva csak úgy szaladok.
Én gyerekkorom óta szorulásos vagyok, megértem az aggodalmadat.
Köszi a gyors választ!
Én már a meleg vizes dolgot is kipróbáltam,de egy pár alkalom után az sem vált be.
Sors társak vagyunk,úgy nézem.Szintén gyerekkorom óta "szenvedek".
Kicsit megnyugodtam,hogy szerinted nem indul be emiatt a szülés.Lehet ,hogy lefekszem egy kicsit és kipihenem a "fáradalmakat".
Köszi még egyszer.
12:58-as!
Köszike.Ez még ne jutott eszembe,de elég vizuális típus vagyok,bocsi.Elképzeltem,ahogy helyileg kezelem magam...
Mindenesetre ki fogom próbálni,hátha ez hat,mert már teljesen kivagyok.
beött=bejött
ágy=lágy bocsi csak sietek....
Első vagyok.
Nekem is rátett egy lapáttal a vas, azon érdemes változtatni. Ilyen fajták vagyunk, nehéz megtalálni rá a jó gyógymódot. Nekem segít a rendszeresség, minden nap ugyanakkor megyek wc-re, így gyes alatt is, és ez bizonyult jó megoldásnak, meg a napi két liter víz. Nagyon durva esetekben a babáknak is adható Laevolac szirupot használtam. Sajna nekem sem váltak be a gyümis, lenmagos, korpatablettás, tamarin lekváros stb. praktikák. Ezt ki kell tapasztalni minden székrekedésesnek magától. A végbél berepedésrére pedig tényleg figyelj, nehogy vigyen mindent...
Az olajas megoldást én azért nem választanám, mert az hasmenéshez is vezethet, az meg tényleg nem jó terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!