Kapott valaki méhszájérlelőt? Mennyi idő volt onnét míg a kezetekbe volt a babátok?
Én is kaptam. 9-kor folyt el a magzatvíz, 9,50-kor rakták fel a zselét. 6 óra a hatóideje, addig csak feküdni szabad, még pisilni sem lehet felkelni. A vajúdóba is tolószékbe vittek, nem mehettem egy métert sem a saját lábamon onnastól, hogy felrakták. Egy fájásom sem lett tőle, igaz az utolsó egy órában éreztem pici görcsöket, de nem volt vészes. A 6 óra letelte után kivették (16 órakor). Ezután indultak be a fájások nálam. 5 percesekkel kezdtem, amik fokozatosan erősödtek, így 7 órakor a szülőszobára vittek 2 ujjnyival. Itt kaptam oxit, amitől iszonyatos fájásaim lettek, és kb. 1,5 óra alatt ki is tágultam teljesen. A kitolással sokat szenvedtem, több mint 1-1,5 órát, végül este 10.13-kor született meg a fiam.
A zselétől számítva 12 óra múlva volt a kezemben a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!