Kapott valaki méhlepény érlelőt hogy meginduljon a szülése? Egyenlőre úgy néz ki hogy pénteken vagy szombaton kell kapjunk majd mert nem jött még mindig magától meg a kis Pockosom 40+4 kismami
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt mikor megkaptátok ezt hogy kell pontosan elképzelni, hatott? és utána szükség volt oxitocinra a fájásokhoz vagy már megindult rendesen?2013. dec. 11. 17:01
1/3 anonim válasza:
Méhszáj érlelő zselét kaptam (szerintem te is erre gondolsz, nem?). 40+6 hetesen elfolyt a magzatvizem, de nem voltam egyáltalán kitágulva, ezért rakták fel. Semmit nem éreztem belőle. 6 óra a hatóideje, addig csak feküdni lehet, nem lehet felállni (ez volt a legrosszabb benne). A 6 óra elteltével kivették (ebből sem éreztem semmit), ekkor már 2 ujjnyira ki voltam tágulva. Vártak, hogy tágulok-e tovább, de nem ment, így 3-4 óra múlva kaptam oxitocint, amivel 1 óra alatt kitágultam bő 4 ujjnyira, és utána meg is született a fiam.
2/3 anonim válasza:
Ha nem erre gondoltál, akkor bocsi.
Könnyű szülést neked!
3/3 A kérdező kommentje:
igen erre gondoltam :D csak rosszul rögzült a fejemben úgy tűnik :D
2013. dec. 12. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!