Aki már szült, komolyan, mennyire fáj a szülés ahhoz képest, amit gondoltatok róla?
Nekem már ott se volt annyira fájdalmas, mint amire számítottam.
Vártam, mikor jön az az érzés amiről több helyen olvastam, hogy a falat kaparnám kínomban, hát nem volt egyáltalán ilyen, már jött is a kitolási szakasz.
Az nekem nagyon kellemetlen volt, de kibírható és csak 15 percig tartott.
Bár az is igaz, én nagyon könnyen tágultam, 1. baba, de 4 óra alatt meglett az első fájástól számítva.
Én már ott, a szülőágyon azt mondtam viccelődve, hogy akár holnap is szülnék újra :)
Köszi! :)
Még 1 évig nem tervezzük a picit, de már tini korom óta be vagyok zsongva, hogy én gyereket akarok :)
most valahogy elkezdtem félni az egész terhességtől, annyi rosszat hallani, magas vérnyomást közben stb, hogy kicsit félek...
Első szülés előtt én nem próbáltam meg elképzelni. Csak arra gondoltam, hogy annyian "megcsinálják", nekem miért ne menne. Hát elég erős volt. Én állandóan bizonytalankodtam, hogy most beindult-e vagy sem, de amikor belém hasított az első rendes fájás, akkor biztosra tudtam, hogy "indul a buli". És hosszú is volt (nem írom le, hogy el ne rémisszelek. :)
Aztán még kettőt szültem, ott már tudtam, mire számítsak, talán az intenzitás erősödött, viszont egyre gyorsabb lett.
Nekem a szüléseim nagyon szép emlékek, még az első is.
Nekem a terhesség sokkal nehezebb volt, harmadjára a leginkább. Az az, amit nem szívesen ismételnék, egy szülést bevállalnék akár most is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!