Ki milyen erősségű fájásokkal szült? NST

Mikor befektettek(túlhordtam), nulla fájást éreztem, de 150-et mutatott. Mikor igazából fájt, 1-10-ig mutatta. Másfél órán keresztül voltam rákötve, és ennyi idő latt egy ujjnyiből kitágultam teljesen, perem maradt. A szülésznő ez idő alatt kétszer nézett rám, és mondta,h ne vinnyogjak, ezek még csak jóslók...
Aztán meg csodálkozott nagyon, mikor elszakadt a cérna nálam, h akkor azonnal üssenek agyon, mert ebbe belehalok, ha ez csak jósló, akkor én felkötöm magam. Megnézett, és azonnal hívta a fogadott orvosomat, még egy óra telt el, és megvolt a babám...

Szia!
Ahol én szültem ott úgy nézett ki az NST, hogy felül köpködte ki a papírt, alul volt egy kijelző és a kijelzőn jobb oldalt mutatta a baba szívhangját, bal oldalt a fájásokat. A fájásnál 90 volt a max. Nekem ki is ment 90-ig mindig amikor jött a fájás. A párom mindig mondta is, már megint 90-en van, mondom érzem!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!