Mikortól számítod a vajúdást? Mennyi ideig tartott, mire eljutottál a kitolási szakaszhoz? Első babás élmények érdekelnének.
Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 14:17
11/17 anonim válasza:
Este 11kor elfolyt a magzatvíz, másnap 9 órára lett meg a baba. A magzatvíz elfolyása után jöttek is 10 perces fájások.
12/17 anonim válasza:
reggel fél 5kor furán éreztem magam, pakolás, zuhany, fél 10kor megvizsgáltak akkor kezdődtek a fájások. másnap kb délben kezdtem nyomni, 12.42kor született meg a fiam
13/17 anonim válasza:
Így már értem azokat a pár óra alatt meglett a baba sztorikat. Az első fájásnál kezdődik a vajúdás, nem a nagyon fájásnál.
Első babánál 10 óra vajúdas, pár perc kitolás, masodik babánal 4.5 óra vajúdás, es pár perc kitolás.
14/17 anonim válasza:
Es akinel elfolyik a magzatviz de nem jonnek a fajasok?
Hajnali fel 5-kor elfolyt a magzatvizem + redszeres 5 perces kemenyedeseim voltak de fajasom nem! Du fel 3-kor kaptam oxytocint lassan beindultak a fajasok. Este 8ra lettek nagyon erosek ... Mjad kb 2 ora kitolassal reggel fel 7re szuletett meg a kisfiam.
15/17 anonim válasza:
Az első fájástól számítom.
A nagy 22 óra alatt lett meg, a kicsi pedig 8.
16/17 anonim válasza:
Persze, lehet, hogy az első fájástól kell számolni a vajúdást, de én azokat az éppen csak fájásokat (amik hol 30 percenként, hol 1,5 óránként jelentkeztek) nem tartom számon, amikkel még simán kimentem anyuhoz 25 km-re, megebédeltem vígan, visszajöttem, megnéztem egy focimeccs félidejét és eszembe sem jutott, hogy ebből ma szülés lesz. Persze mondhatnám, hogy 20 órát vajúdtam, de ez maximum csak nehezebb szülésnek hangzana így, mint amilyen valójában volt, de nem igazán fedné a valóságot. 2. vagyok
17/17 anonim válasza:
Én onnan számolom, mikortól elfolyt a magzatvíz. Reggel 9-kor történt, de a fájások csak du. 3-4 körül kezdődtek. Este 9-kor kezdődött a kitolási szakasz, és negyed 11-kor lett meg a fiam. Ha valaki megkérdezi, akkor azt szoktam mondani, hogy 12-13 órát vajúdtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!