Csak én vagyok vele úgy hogy már most újra szülnék?
Figyelt kérdés
4 hete szültem de már újra szülnék. :)
Annyira jó érzés volt ahogy a magzatvíz elfolyt meg a kitolási szak is "jó" volt és ahogyan a végén kicsusszant a baba. :) Persze a vajúdást azt elkerülném.
4520 grammos babát szültem de nekem annyira jó élmény volt hogy szinte már most végig csinálnám. :)csak én érzem ezt? mitöl lehet? Talán lehet bolond vagyok. :)
2013. nov. 15. 12:30
11/12 anonim 

válasza:

benned hagyták ? atyaég! hol történt ez? engem megvizsgáltak hazajövetelkor az sem volt épp kellemes annak ellenére hogy a dokim nagyon óvatos volt, el se tudom képzelni h 3 hét múlva benyúltak és kiszedték amikor az amúgy is nagyon érzékeny még.... jáj szegény! De kemény vagy látom:-)
12/12 anonim 

válasza:

3 éve szültem, még mindig rosszul vagyok, ha rá gondolok. Ezért sem lesz második gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!