Csak én vagyok vele úgy hogy már most újra szülnék?
Figyelt kérdés
4 hete szültem de már újra szülnék. :)
Annyira jó érzés volt ahogy a magzatvíz elfolyt meg a kitolási szak is "jó" volt és ahogyan a végén kicsusszant a baba. :) Persze a vajúdást azt elkerülném.
4520 grammos babát szültem de nekem annyira jó élmény volt hogy szinte már most végig csinálnám. :)csak én érzem ezt? mitöl lehet? Talán lehet bolond vagyok. :)
Azért egy 4,5kg-s gyereket megszülni nem lehet kis teljesítmény:D De szerintem mindenki igy van aki volt terhes, hogy simán 1-2 hónap múlva szintén átélné ujra a gyermekágyas időszakot, meg a pocakban való mocorgást stb. Jó is a babázás, én nagyon szerettem mindig:)
2013. nov. 15. 12:46
2/12 anonim válasza:
Jó neked, én nem voltam így sosem, sőt most sem, pedig kismama vagyok. A terhességgel nincs bajom, a születés utáni babadologgal sincs, de a szülés illetve a kórházban töltött napok számomra pokoliak.
2013. nov. 15. 12:51
3/12 anonim válasza:
Nyilván azért vagy így mert könnyű,szép szülésed volt (ahogy írtad is). Nekem nagyon hosszú,fájdalmas szülésem volt,a végén császároztak,és azt mondtam,szülés után,hogy hülye aki átéli ezt és mégegyszer vállalja. Született még egy gyermekem ,tudtam,hogy császár lesz, de nagyon nehezen viseltem akkor is.
2013. nov. 15. 12:55
4/12 anonim válasza:
Én is így voltam vele! Lehet ezért is lesz csak 15 hónap a kicsik között... :) (késöbbre terveztük)
2013. nov. 15. 13:21
5/12 anonim válasza:
Hu, én nem. 5-6 év korkülönbséget terveztünk mindig is, nekem jó most, ami van.
2013. nov. 15. 13:26
6/12 anonim válasza:
Engem egy ève csàszàroztak tizen óra vajudàs utàn ès rettegek tőle,hogy ujra ezt àt kell élnem.Szeretnék majd mèg kèsőbb egy testvèrt,de szerintem soha nem tudom majd magam ràvenni mèg egy ilyen vagy hasonló èlmènyre.
2013. nov. 15. 14:30
7/12 anonim válasza:
én már másnap újra éltem volna:-) bár nekem is könnyű szülésem volt. 8 hetes babó anyukája
2013. nov. 15. 15:25
8/12 A kérdező kommentje:
Nálunk is majdnem császár lett a vége mert nem volt egyenesen a baba és nem volt a feje a helyén :) de megijedt a császártól és inkább lejebb jött :) Kaptam oxit mert nem voltak elég erősek a fájások sőt a kitolásnál már alig éreztem valamit. A feje 4-5 tolással lett meg de utána már 2 tolás és kicsusszant az volt a legjobb érzés :) De ami utána volt fájdalom azt nem élném át ujra-bennem hagytak egy gézköteget és csak 3 hét mulva szedték ki. :( (mikor hazajöttem nem vizsgáltak meg)
Ennek ellenére szép szülésem volt össz-vissz 5 óra alatt meglett a kislányom. :)
2013. nov. 15. 15:43
9/12 anonim válasza:
Én 3 hónapja szültem, és emlékszem milyen sírással teli eufóriában éltem az első 6 hétben. Én is szívem szerint már most a következő babán dolgoznék, de az az igazság, hogy először ezt a picit kell nevelgetni, és ez is nagyon jó :)
A szülést nagyon el tudom képzelni, és a kis újszülöttet is, de hogy egy kis egyévest is gondozok, és egy újszülöttet is, azt már nehezebben.
2013. nov. 15. 20:58
10/12 anonim válasza:
Hormonok, a fájdalmat a test endorfin termelésel ellensúlyoza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!