Szülés után 2 héttel már lehet újra tornázgatni?
Nekem az orvos mondta, hogy két héttel szülés után lehet tornázni. Én mindkét szülésem után két héttel tornáztam, hat héttel már futottam. Ha a terhesség előtt tornáztál, nyugodtan csinálhatod.
Ja igen, és a szoptatással semmi gond nem volt, fejőstehén voltam még egy óra futás után is.
én is azt mondom beszélj az orvosoddal mert mindenkinek más. nekem gátmetszésem sem volt és mégis még majdnem 2 hónappal a szülés után alig bírtam több km-t gyalogolni olyan volt mintha kiszakadna a hüvelyem. utólag mondták jól tettem hogy nem erőltettem, mert méhsüllyedés és egyéb kellemetlenségek lehettek volna.
mindenképp nézesd meg magad, ha minden ok valakinek megy már hamar, de van akinek nem..a szoptatás miatt a melleim dinnyék voltak és konkrétan egy kisebb buckától is fájtak a melleim..mindenesetre jó sportolást bármikor is zökkennél vissza!
Először én a Rubint Réka féle-20 perces kismamatornákkal kezdtem. Gátsebemnek semmi baja nem lett tőle, pedig azt szülés után négy nappal még fel is kellett nyitni és kitisztítani, mert valami ér elpattant ott.
Én amikor az orvosomat kérdeztem, ő annyit mondott, hogy ha bírom és jól esik tornázzak nyugodtan, nem lesz belőle baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!