Tényleg van aki azért szül hogy ne kelljen dolgozni mennie?
O.o ti hallottatok már ilyet? Ezt hallottam, de nem akarom elhinni! Ilyen van?
Egy munkahely napi 10-12 óra. Egy gyerek napi 24 óra!
Szóval nem bírom elhinni hogy van ilyen nő!
Na áccsi gittár!- bocs,annyira tetszik :-) mert a lényeget magába foglalja anélkül,hogy bárki megsértődhetne :-)
Az a helyzet,hogy sok esetben tényleg egyszerűbb azt mondani,hogy lesz x gyerek,és nem dolgozom... majd később fogja megbánni... Persze,lehet a lustaságra fogni,és most jön a DE több van néha mögötte...
Ezek a nők általában alul iskolázottak - értsd ezalatt,hogy pl olyan szakmát választottak,amiben nem tudnak elhelyezkedni,vagy rossz helyen laknak,munkát találni szinte képtelenség... lásd a kis falvakat.
Több ezren vannak,akik "csak" gyári munkára lennének jók,ami messze van a lakóhelytől,szülői segítség nincs,a szomszéd meg ingyen nem fogja elvállalni,hogy amíg az apuka nincs,addig a gyerekkel legyen,hozza-vigye az oviba...
11-esnek jók a meglátásai, én pl. olyan helyen lakok, ahol 500! ember áll sorban egy munkahelyért.
Biztos én kapnám meg, sajnos buta vagyok, még a személyiségem se lehengerlő, az a régifajta nő vagyok aki mellé kell az irányító férfi.
Bizony ha tehetném, inkább szülnék 3-4 gyereket. Addig nehéz míg babák, utána bölcsöde, óvoda, iskola, délután kimennek a játszótérre, kb. 5-től 8-ig kell velük minimálisat foglalkozni.
Ha nem vesz az ember mindnek okostelefont, meg a legdrágább kacatokat, hanem elfogadja a tucat rokongyerektől öröklött ruhákat, sokkal jobban is jár mint ha húz 8-12 órát kevesebb pénzért. Tucat támogatás jár már 3 gyerek után én erre játszok.
Szóval szerinted jobb ha a gyereknek életébe nincs egy saját új ruhája mindent örököl, foglalkozni sem kell vele mert kint van, és anyuka is otthon maradhat.
Tényleg agyerek érdeke a legfontosabb vagy az anyáé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!