Gyeden vagyok. Mikor kéne legkésőbb (újra) teherbe esnem, hogy ne kelljen visszamennem dolgozni és a főnököm se tudjon kirúgni?
Igen, szabi alatt kirúghat, kivéve ha már bejelentetted a terhességedet. Táppénzen is csak akkor vagy védett, ha már bejelentetted a terhességedet.
Az lenne a legegyszerűbb, ha a gyed végére már kb. 12 hetes lennél (minimum) és ahogy lejár a gyed elmennél táppénzre.
Első válaszoló, én is visszamentem dolgozni, de sajna ez nem ilyen egyszerű itthon. NYilván vannak élősködők, nem is kevesen, de azért ellenpélda is akad bőven.
Sajnos nagyon gyakori, hogy ha csak sejtik, hogy akarsz kistesót, akkor keresik a kiskaput, hogy megszabaduljanak tőled. Ezért sokkal biztonságosabb, ha kvázi "letudod" egyben a gyermekprojektet (hú, de rosszul hangzik:D) és utána teljes erőbedobással állsz vissza a melóba.
Kedves első! A GYED nem segély.
Kedves kérdező! Szerintem azért nem rúghat ki szabi alatt, mert már terhes leszel, és ez véd. De csak gondolom, biztosat nem tudok.
Hát ez tipikus. Évek óta nem találok állandó munkát, csak szezonálist, de akkor dolgozok annyit mint más egy év alatt.
Erre mit kapok a pofámba? Hogy én nem is akarok dolgozni. Hát az ilyen meg bek*phatja. Ja és nekem nincs még gyerekem, de férjnél vagyok, ezért nem kapok SEMMILYEN támogatást. Ugye persze nem annyira jelent be mint amennyit dolgozok, ezért a munkanélküli (amikor kapok) annyit ér mint halottnak a csók. Mindent megadnék egy állandó munkahelyért!
Kedves utolsó!
Az egész üzenetedet nem értem. Mire válaszoltál???
Észrevettétek, hogy a külföldről pampogó válaszoló az 5 mondatából 3-at úgy kezdett, hogy "Én"?
Ilyen kurv@ nagy egót!!!
Nem az volt ám a kérdés, hogy mi van Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!