Lakótársam anyukája csinálta ezt. Minden második évben szült, összesen 4 gyereket, hogy ne kelljen munkát keresnie és dolgoznia. A gyereknevelés az az alapvető szükségletek kielégítése volt, amíg nagyon picik voltak, de bármit el kellett intézni, vagy esetleg nevelni, tanítgatni őket, akkor csinálja az apjuk. Elváltak, a gyerekek mind az apánál maradtak, a mai napig az apjukat hívják, ha valami segytség kell.
2013. nov. 3. 21:59
2/15 anonim válasza:
van, sőt 15-16 évesek szülnek a támogatás és a potyapénz miatt
2013. nov. 3. 22:01
3/15 anonim válasza:
Van olyan szomszédom, aki kijelentette: 6 gyerekig meg sem állnak, ő 10 évig nem akar még dolgozni.
Jelenleg ötnél tartanak, 6 év alatt.
Erre mit lehet mondani?!
2013. nov. 3. 22:07
4/15 anonim válasza:
3: szorgosak ;-)))
Szerintem egy csomó ilyen nő van. 3 gyerek után már főállású anyák, aztán apuci tartsa el őket. Hiába van otthon, folyton fut a lakás, amit persze ennyi gyerek mellett nem könnyű rendben tartani, de ha egyedül van, akkor is csak tvzik, máskor meg sír, mert nincs pénzük, mert sokba vannak a gyerekek.
Tisztelet azoknak, akik tényleg örömmel és nem lustaságból vállalták a nagycsaládot, és mellette még dolgoznak is becsülettel.
2013. nov. 3. 22:12
5/15 anonim válasza:
Volt kollegam is pont ilyen, nem talalt munkat es kitalalta, hogy inkabb szul meg 1 kolkot.... Pffff
2013. nov. 3. 23:41
6/15 anonim válasza:
Nekem is van ismerosom aki azt mondta, nem akar dolgozni szult 3 gyereket masfel eves korkulonbseggel - engem igazabol nem erdekel, hogy ruhelli a munkat engem inkabb az zavart, hogy meg sem probalta megszulni egyik gyereket sem. Hisztizett a korhazban, hogy csaszarozzak meg....szoval ha a ferjenek jo, hogy a felesege otthon van, nekem nem tokmindegy?! Vannak baratok akik megszoltak, hogy lusta stb....bakker 3 kolok rohadt sok melo! Szoval csinalja utana aki eleg bator!
2013. nov. 4. 04:16
7/15 anonim válasza:
Van bizony. Sokak szamara jobban hangzik a "na es hol dolgozol?" kerdesre a munkanelkuli vagyok helyett a gyesen vagyok. Igaz, az FHT csak par ezerrel kevesebb, mint a GYES, de megalázóbb. Hat ezért.
2013. nov. 4. 06:14
8/15 anonim válasza:
Tényleg van, középiskolás barátnőm már iskolás korunkban kijelentette, hogy ő nem akar dolgozni, azt akarja, hogy a férje majd eltartsa ő meg otthon legyen a gyerekekkel. 32 évesen még tartja a tervet, nem dolgozott még sosem, férje eltartja, gyerekkel van otthon gyesen.
2013. nov. 4. 06:58
9/15 anonim válasza:
Tényleg van... Főleg bizonyos szint alatt jellemző ez. Én azt tapasztalom, hogy azon lepődnek meg, hogy a 3. gyerek után "ugyan minek" akarok én visszamenni dolgozni?
2013. nov. 4. 07:48
10/15 anonim válasza:
Azért a gyerekek időven egyre őnállóbak és nem kell melletük ülni egész nap. Főleg akinek iskolás óvodás, reggel 7-8-tól délután 4-ig iskola ovoda van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!