Őszintén, első babát várók, Ti is érzitek, hogy bár az utolsó helyen, de azért is várjátok a babázást, hogy ne kelljen dolgozni menni, hanem otthon lehessetek?
Várom,hogy amikor a párom hazajön,én itthon leszek és többet lehetünk együtt,hogy nem kell hajnalok hajnalán dolgozni menni,ilyenek...
Ti is érzitek ezt?
Őszintén? Igen, én is így éreztem/érzek.
Semmi nem hiányzik a melóból, max. a kollegák.
Igen, most 2 hetet itthon voltam semmi kedvem vissza menni dolgozni.
Olyan jó volt főzőcskéztem mosogattam, mostam rendben volt a háztartás, pihentem jó volt minden :( de a pénz miatt muszáj vissza mennem :(
"Hajnalok hajnalán majd pelenkázol és szoptatsz" - Hál' Istennek,alig várom! :)
"párod meg majd a haverjaival lófrál vagy a gép tv előtt ücsörög." - Elég boldogtalan lehetsz,ha ilyen a párod.
Egyébként igen, kicsit ambivalens a dolog, én is így voltam, hogy de jó végre kicsit otthon, aztán rájöttem hogy MINDEN melónál nehezebb, pont a 24 órás állandó készültség miatt illetve hogy sosincs vége a napnak, nem úgy mint a melóhelyen ahol várhattam a délutánt vagy a hétvégét...
Persze nem bánok semmit, csak nekem kifejezetten jól esett évek után visszamenni dolgozni ( 2 gyerekem van) és megbecsültem hogy "csak" magamért felelek és magammal kell foglalkozzak legalább abban a 8 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!