Őszintén, első babát várók, Ti is érzitek, hogy bár az utolsó helyen, de azért is várjátok a babázást, hogy ne kelljen dolgozni menni, hanem otthon lehessetek?
Várom,hogy amikor a párom hazajön,én itthon leszek és többet lehetünk együtt,hogy nem kell hajnalok hajnalán dolgozni menni,ilyenek...
Ti is érzitek ezt?
Mikor terhes voltam,pont így voltam vele,mint te.
Aztán megszületett a kisfiam,AKIT IMÁDOK,de felülírt mindent,amit a babázásról gondoltam... egy kisgyerek hétfőtől vasárnapig 0-24 óráig tartó műszak,nincs az,hogy de jó vége a munkának és felrakom a lábam.
Én kaptam sajnos egy éjjel-nappal ordító hasfájós babát,de talán most kezd javulni a helyzet...túléltük.
Azt írod,hogy nem kell hajnalban dolgozni menni...szerintem fogsz eleget éjszakázni,meg hajnalban a babával a karodban fel-alá sétálni,bár legyen szerencséd és ne így legyen.
Valakinek ez kimarad az életéből,én nem voltam ilyen szerencsés.
Kisfiam mostmár 6 hónapos,egyre cukibb,én megmondom őszintén,most kezdem élvezni,hogy anya lettem :-)
Nagyon sokat vártunk a babára, végül lombikkal sikerült! Amikor még a stimuláció tartott, mondtam a munkatársaimnak, hogy imádom a munkám (mozgássérültekkel dolgozom), tényleg ez a hobbim, de valahogy elég volt. Teljes szívemből arra vágyom, hogy otthon legyek és minden percemet a kisbabámnak szentelhessem. :)))
Sikerült a lombik, 8 hetes ikerterhes vagyok! :)
Persze. :) Én úgy vagyok vele, hogy mindig várom az újat:
Szülés előtt a babázást,most pedig lassan bölcsis lesz, most a munkát. Ez ilyen, engem mindig a váltás,"más fajta" munka kikapcsol. Amíg suliba jártam, akkor a házimunka kapcsolt ki.
Nehéz megmagyarázni igazából. Nem kifejezetten azzal van bajom, hogy dolgozni kell, vagy ilyesmi. Egyszerűen vágyom a változásra,gondolom most éppen ez az,ami ezt elhozhatja nekem, hogy kizökkenjek a reggel összekapom magam, megyek dolgozni, estig ott vagyok, haza esem körforgásból.
Bármennyi munka is egy baba,bármennyire is fárasztó lesz majd az egész,tudom,hogy sokkal jobban kiteljesedhetek majd az anyaságban, mint a munkahelyemen. Pedig szeretem a munkám!
Jó lesz a párommal is többet együtt lenni, akár minőségi időről van szó,akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!