Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Őszintén, első babát várók,...

Őszintén, első babát várók, Ti is érzitek, hogy bár az utolsó helyen, de azért is várjátok a babázást, hogy ne kelljen dolgozni menni, hanem otthon lehessetek?

Figyelt kérdés

Várom,hogy amikor a párom hazajön,én itthon leszek és többet lehetünk együtt,hogy nem kell hajnalok hajnalán dolgozni menni,ilyenek...

Ti is érzitek ezt?

2013. márc. 3. 19:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, nekem retetnetesen hiányzik a munkám, úgy volt, hogy ősszel megyek is vissza, de nem lehetett emrt anyumnak operálták a lábát és segítenem kellett neki amíg apu dolgozott, így csak májusban mehetek vissza, de már megőrülök itthon.
2013. márc. 3. 21:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Mikor terhes voltam,pont így voltam vele,mint te.

Aztán megszületett a kisfiam,AKIT IMÁDOK,de felülírt mindent,amit a babázásról gondoltam... egy kisgyerek hétfőtől vasárnapig 0-24 óráig tartó műszak,nincs az,hogy de jó vége a munkának és felrakom a lábam.

Én kaptam sajnos egy éjjel-nappal ordító hasfájós babát,de talán most kezd javulni a helyzet...túléltük.

Azt írod,hogy nem kell hajnalban dolgozni menni...szerintem fogsz eleget éjszakázni,meg hajnalban a babával a karodban fel-alá sétálni,bár legyen szerencséd és ne így legyen.

Valakinek ez kimarad az életéből,én nem voltam ilyen szerencsés.

Kisfiam mostmár 6 hónapos,egyre cukibb,én megmondom őszintén,most kezdem élvezni,hogy anya lettem :-)

2013. márc. 3. 21:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem azért vállaltam babát,hogy otthon lehessek,sőt ez eszembe se jutott mikor az ágyban épp gyereket csináltunk :D,de örülök,hogy nem kell dolgozni menni,pedig szeretem a munkám:)de a babázást,természetesn sokkal jobban élvezem:)
2013. márc. 3. 21:57
 14/18 anonim ***** válasza:
11es vagyok azt még hozzá tenném, hogy a gyerekem egy nagyon jó gyerek, nem kellett soha éjjel szoptatnom, már újszülöttkéne átaludta az éjszakát, össz vissza 2 napig volt hasfájós. 4 hónapos kora óta minimum 14 órát alszik éjjel, nappal is bármit tudok mellette csinálni, mert el van egyedül. De az, hoyg nem dolgozhatom nem lehetek normális felnőtt emberek között megőrít, most már jár bölcsibe 1 hónapja én még májusig itthon vagyok, de most már el tudok járkálni legalább.
2013. márc. 3. 22:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagyon sokat vártunk a babára, végül lombikkal sikerült! Amikor még a stimuláció tartott, mondtam a munkatársaimnak, hogy imádom a munkám (mozgássérültekkel dolgozom), tényleg ez a hobbim, de valahogy elég volt. Teljes szívemből arra vágyom, hogy otthon legyek és minden percemet a kisbabámnak szentelhessem. :)))

Sikerült a lombik, 8 hetes ikerterhes vagyok! :)

2013. márc. 4. 07:25
 16/18 anonim ***** válasza:
14es vagyok, nekünk is lombikkal siekrült a fiunk 4,5 év után, több gyerekünk sajnos nem lehet, de így is várom már a melót.
2013. márc. 4. 07:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Persze. :) Én úgy vagyok vele, hogy mindig várom az újat:

Szülés előtt a babázást,most pedig lassan bölcsis lesz, most a munkát. Ez ilyen, engem mindig a váltás,"más fajta" munka kikapcsol. Amíg suliba jártam, akkor a házimunka kapcsolt ki.

2013. márc. 4. 07:41
 18/18 A kérdező kommentje:

Nehéz megmagyarázni igazából. Nem kifejezetten azzal van bajom, hogy dolgozni kell, vagy ilyesmi. Egyszerűen vágyom a változásra,gondolom most éppen ez az,ami ezt elhozhatja nekem, hogy kizökkenjek a reggel összekapom magam, megyek dolgozni, estig ott vagyok, haza esem körforgásból.

Bármennyi munka is egy baba,bármennyire is fárasztó lesz majd az egész,tudom,hogy sokkal jobban kiteljesedhetek majd az anyaságban, mint a munkahelyemen. Pedig szeretem a munkám!

Jó lesz a párommal is többet együtt lenni, akár minőségi időről van szó,akár nem.

2013. márc. 4. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!