Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Írtok nekem szülési történetek...

Írtok nekem szülési történeteket? /Röviden/

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem olvasgatni, meg tapasztalatokat leszűrni.
2009. nov. 13. 12:22
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

38 hetes +3 naposan hajnali fél 3 kor elkezdett folyni a magzatvizem. Azthittem bepisiltem:) de nem állt el. 5 re már megvizsgáltak a kórházban és mondták, hogy megindult a szülés, de még szinte semmi. nst... gyenge fájások.. apát hazaküldtem aludni, azzal egyidőben a fájások szinte elmúltak. fél 9 kor kaptam méhszáj puhító tabit és oxit + antibiotikumot. beindultak a fájások, de nem erősődtek. 3 doki vizsgált meg, mindegyik azt mondta haladunk csak nagyon lassan. párom visszaért délre. fogta a kezem:) ahogy megjött kicsit erősődtek a fájások. fél 3 kor megjött a dokim, megvizsgált és közölte, hogy nem csodálkozik, hogy nem haladunk, mert a buroksapka még fent van, így burokrepesztés + újabb antibiotikum és felemelte az oxi adagomat is a 4xesére. Innentől indúlt be igazán. Labdáztam először, majd amikor a szülésznőm jónak látta kádban folytattuk,de ott iszonyatosan fájt. kiszálltam. párom közben adagolta a homeo bogyókat és mindent megtett, hogy nekünk jobb legyen. A szülésznő szerint a kádban nagyon jól tágultam ezért visszaültetett és "nem engedett" kiszállni csak négy újnyinál. este nyolckor már nagyon fájt és megkértek forduljak az oldalamra, mert úgy könnyebb a babámnak. utánna már jöttek a tolók. 20:25 re lett meg a kisfiúnk 3350 g 54 cm el. volt gátmetszés amit nem éreztem, viszont volt egy érszakadásom amit sokáig varrtak, az nagyon nem volt kellemes. Apa elsírta magát a kisfia láttán és élete élménye lett ez a nap. Én pedig tuti nem bírtam volna ki nélküle ezt az egészet, de már azt mondom jöhet a hugica:) összességében nehéz és hosszú volt, de bármikor újra csinálnám a párommal!

2 hetes Gáborka anyukája

2009. nov. 22. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!