Írtok nekem szülési történeteket? /Röviden/
Én 40+4 hetesen szültem a lányomat.10 perces fájásokkal kezdődött, majd 6 perceseknél bementünk a kórházba.12 óra vajúdás után, érzéstelenítő nélkül, a férjem velem volt, vittek császározni, mert a baba szívhangja esett le és túl fent volt, nembírtam kinyomni.De szerencsére egészségesen megszületett 53 cm és 3100 grammal.
A neve:Orsolya.Már 4,5 hós.
Szép a kisfiad neve.Ha nekünk fiú lett volna akkor mi is így hívtuk volna:-)
Szia!
Első baba.A kiírt napon mentünk Nst-re. az orvosom azt mondta, hazamehetek, de bent is maradhatok, ha akarok. Maradtam:)( párommal és anyukámmal) Nem voltak fájásaim,nagyon jól éreztem magam egész nap, de tudtam,éreztem hogy aznap megszületik a lányom. Éjjel fél 12-kor elfolyt a magzatvíz( és vele együtt megjöttek a fájások) és hajnali 1.45-kor meg is született a lányom:):)apa kint izgult értünk:) Én nem szerettem volna , ha bent van, de jó volt tudni, hohgy kint vár minket:):)
második babánál, indított szülés volt. Na itt azt hittem belehalok. A fájások intenzívek voltak, és szinte szünet nélkül jöttek:( Ő is hamar megszületett du 2-kor kezdődtek a fájások és du. 4-40-re meg is született lányom, de ég és föld a különbség a két szülés között.)
Bocsi, hogy hosszúra sikeredett az írásom:)
Én júniusban szültem, első babám.
Lombikbaba.
Spontán szültem 40+1 hetesen.
Du.4kor megrepedt a burok, felvettek a szülőszobára.
7kor kaptam oxitocint (nem nagyon voltak fájások, de ettől egész jól beindult).
9kor levették a buroksapkát
Fél 12kor kint volt a lányom, 3 nyomásra.
Kicsit szétszakadtam ugyan (nagy volt és gyorsan jött), de 6 nap múlva tökéletesen rendben voltam.
Nekem ez összesen vagy 7,5 óra volt, ha a tényleges fájásokat és vajúdást veszem, akkor kb. 5 óra.
A húgom ezt letudta 3 óra alatt, annak is örült, hogy egyáltalán beértek a kórházba. SZintén első babás.
Minden jót!
Delben meg Zh-t akartam irni,de elmaradt,hazafele uton kellemetlenul feszkelodtem a buszon.
3-4 gyanusan fajtam...7 percesek voltak
fel5kor ert haza a parom,ramnezett es hivta az orvosomat,bar kozoltem vele h meg biztos nem szulunk(igazabol annyira szerettem volna h el se hittem)
5kor megvizsgalt,zart mehszaj,menjek NST-re
6.30 NST
7.30 elkerult vegre egy orvos,h ki is ertekelje az eredmenyt,masfel ujj
8 -el akart kuldeni setalni,ahogy kinyilt az ajto elfolyt a magzatviz :-)
8.45re ertem a szuloszobara,oxitocinos infuzio....a falat kapartam a fajdalomtol !!!
01.45-re lett meg gatmetszessel,pedig azt hittem siman kicsusszant :-))))
38+1 napra szultem ahogy megjosoltam(senki nem hitt nekem,de en tudtam),3630gr,49cm ,Szokratesz....azota mar majdnem 6 honapos eletem (2.)ertelme :-))))))
Kedves utolsó!
Szókratész a babád neve? Bocsi, csak ez olyan ritka... :)Lehet hogy a suli is közre játszott a névtalálásban?!:)
Első baba 19 éve, átaludt vajúdás, semmi fájdalom, második tolófájásra kint volt a kicsi lány, 3 kg 54 cm.
Második baba holnap egy hónapja, 18 óra vajúdás, vége császár, semmit sem tágultam oxi ellenére sem, majd belehaltam. Bébike 4,10 56 cm, szintén kislány. Egy tündér. Röviden ennyi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!