Most szulni fogok? Induljak? SOS
Figyelt kérdés
Elso baba... 39+5. Azert vagyok bizonytalan, mert hetfo ota erosen joslozok, a "fajas" nem masabb, csak most masfel oraja merem es 6 - 3 perc kozotti kemenyedeseim vannak, faj, de elviselheto. Tusoltam, nem valtozott, de nem is maradt abba. 17:30-kor vizsgalt a dokim, o azt mondta, h hetvegen szerinte meglesz. 20:30-tol veres (piros) a vizes folyasom. (A vizes folyas tegnap ilyenkor indult, doki is latta, azt mondta normalis, de ma estig atlatszo volt) De lehet a verzes a vizsgalattol is. Szoval azert vagyok bizonytalan, mert hetfo ota huzodik az egesz. A "fajdalom" (kemenyedes) teljesen viselheto, de most azert mar masfel oraja rendszeres, ami viszont eddig nem volt. Mit csinaljak? Dokim nem veszi fel a telefont.2013. okt. 25. 23:03
11/18 anonim 

válasza:

Ennek már annak kell lenni.
Az ivás azért nem javasolt, mert visszajöhet. Meg ha véletlen altatni kéne..
Inkább nedvesítsd be a szádat. Nekem ezt mondták, ez jött be, de te tudod. Egy korty víz talán nem csinál bajt
Menj, ha eddig nem múlt el, jobb ha megnéznek.
12/18 A kérdező kommentje:
Bejottem. Maradtak a fajasok, 2 db no spa injekcio. Eddig nem sikerult elerni a 2 ujjnyit, 1 ujjnyi mar egy honapja vagyok....
2013. okt. 26. 08:05
14/18 anonim 

válasza:

sétáljál, vagy zuhanyozzál le melegvizzel. HA elmúlik akkor josló,ha nem akkor beindult. (vérzés tágulási vérzés, vagy más rosszabb lehet).
15/18 A kérdező kommentje:
Tegnap delutan 1-kor megszuletett a kisfiunk, akit nagyon vartunk es imadunk. A vajudas meg hagyjan lett, a kitolas sajnos horror elmeny volt, nagyon megviselt mindharmunkat (anya-baba-apa), es az egesz szemelyzetet is (a vegen mar mindenki ott volt...).
2013. okt. 27. 01:08
16/18 anonim 

válasza:

Gratulálok,sok boldogságot nektek és jó egészséget :)
Miért,mi baj volt a kitolással?
18/18 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2013. okt. 27. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!