Mikor fogok szulni? Ma vagyok 39 hetes.
Figyelt kérdés
Tegnap ota hasmenesem van, allando hanyingerrel, szedulessel es fejfajassal, raadasul folyamatosan feszul es kemenyedik a hasam. ma reggel pedig leszallt a hasam es tavozott a nyakdugo egy resze. A fiam is nagyon sokat mozgolodik!2013. júl. 3. 19:11
1/6 Kerria válasza:
Én azt mondom akár órák kérdése, de ezt csak a baba tudja...
A hasmenés az ok, de a hányingert furcsálom, mert mivel leszállt a hasad már nem kéne hogy annyira nyomja a gyomrod.
Pakkod legyen egy helyen, sikeres és könnyű szülést kívánok! :)
2/6 anonim válasza:
A nyákdugó távozása után két napra megszületett a lányom. Könnyű szülést kívánok neked!:)
3/6 anonim válasza:
Nekem szülés előtt nem volt hasmenésem,hanem előző este minden előzmény nélkül hánytam.
4/6 anonim válasza:
Nekem nem volt hasmenésem, hányingerem szédülésem fejfájásom volt szülés elött 1 hétig.
Nyákdugó távozása után 5 nappal szültem.
Tehát akármikor szülhetsz, lehet hogy ma, lehet 1 hét múlva :)
Könnyű szülést.
5/6 anonim válasza:
Nekem már 13 napja elment a nyákdugó, mégsem szültem még meg, hasam eléggé lent van már, és 40. hétben vagyok, ugyhogy várom veled együtt a nagy napot...
6/6 anonim válasza:
a hanyinger attol is lehet hogy tagulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!