Honap vegen a X. keruleti Bajcsy korhazban fogok szulni! Milyen az a korhaz? Esetleg van valaki aki Dr. Molnar Imrenel szult? Mik a tapasztalataitok?
Szia!
Én 2 éve szültem ott, illetve most fogok ismét. Az általad említett orvost nem ismerem, de ha te elégedett vagy vele, akkor mindenképpen maradj nála. A kórházban a nővérek közt van mindenféle-olyan is, aki csak akkor mozdul meg, ha huszadszor kéred, de olyan is, aki kérés nélkül is jön segíteni. Választhatsz fizetős szobát a bent töltendő 3 napra, a kétágyas legutóbb 4500, az egyágyas 9000 volt egy éjszakára. Viszont saját WC, zuhanyzó tartozik hozzá és rendesebben takarítják. A nem fizetős szobákhoz összesen egy WC és 2 zuhanyzó van, ezek sem túl jó állapotban, ráadásul sokan is használják őket.
Szia!
Én is ott szülök, állítólag nagyon normálisak, a dokidat Én sem ismerem, de ha Neked okés, akkor már jó.
Mondjuk nagyobbrészt a szülésznő van veled a vajúdás alatt, a doki csak néha benéz, meg vizsgál, meg a finishben:-), illetve Ő varr össze, ha kell.
A szülésznők mind nagyon aranyosak, amennyire én utánaérdeklődtem, de ha van rá erőd, és kedved, akkor pl. most hétfőn 14én, vagy 28án is lesz szülésfelkészítő, utána meg lehet nézni a szülőszobát, csak kérni kell.
A babának csak nedves popsitörlőt, textil-és eldobhatós pelust, cérnasapit kell vinni.
De tudod mit? az Én dokim Dr. Toldi László, ha beütöd a keresőbe kiadja a honlapját, és ott van a menüben a baba-mama kelengye lista, nézd meg, ha gondolod. :-)
gyors szülést, és jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!