Kinél, mikor szültetek a kecskeméti kórházban? Ki volt a szülésznőtök? Milyen tapasztalataitok vannak? Hogyan emlékeztek a bent töltött napokra?
Én tavaly szültem Nagy Károlynál és Veréb Ildikó volt a szülésznőm. Mindkettővel kapcsoltban csak pozitívumokat tudok mondani. Igaz fogadottak voltak. Az osztályon a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Orvosilag is nagyon jól elláttak. A csecsemős nővérek között volt kettő, akikkel jobb volt nem találkozni, de a többi rendes volt. Baba-mama szobában voltam, de bármikor kérhettem segítséget, ha kellett. A kórterem tiszta volt. Mindent összevetve nagyon kellemes élményeim vannak a bent töltött napokról.
És neked?
Én 2008 szeptemberében szültem,dr. Horti Tamás az orvosom és egy hét múlva újra szülök,úgyhogy elég friss tapasztalatokat tudok majd írni.Nekem csak az nem tetszik,de az nagyon nem,hogy csak egy wc és tusoló van egy emeleten és a másik szárny legvégéről át kell sétálni,ami nem túl kellemes szülés utáni napokon,amikor alig megy az ember lánya.
üdv
Köszönöm a friss válaszokat!
Várom a két hét múlva esedékes szülésről a beszámolót.
Dr. Hortit sokan dicsérik,neked mik a tapasztalataid?
Köszönöm:K.
Dr. Hortiról csak jókat tudok mondani,meg voltam/vagyok vele elégedve.Szülés után is minden nap érdeklődött,hogy vagyunk.
Üdv,majd írok mi újság a kórházban,hátha vannak pozitív változások azóta.
Szia! 13.35-ös vagyok.
Hoztam a friss élményeket a kórházról.
Megszületett a második kisfiam, 8.16-án, tegnap jöttünk haza.A szülőszobán felújítások zajlanak,válaszfalakat húznak az ágyak közé,így jobb lehetőség van az apás szülésre,de még nagyban zajlanak a munkálatok.
A gyermekágyas osztályon nem sok minden változott,én szerencsére bekerültem az alapítványi szobába,bent volt a wc és a tusoló,tv,hűtő,nagyon jó volt.
Köszönöm a válaszod.
Kérdeznék még:
Milyen volt a doki, ki volt a szülésznőd?
Fogadott volt a szülésznőd, ha igen mennyi a "tarifája" mostanság nekik?
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!