Milyen szülni a Sote2-n fogadott doki és szülésznő NÉLKÜL? Mik a tapasztalataitok? 37hkm
Ha javasolni kell, írj, tudok mondani pár nevet.
Nekünk dokink volt, szülésznő nem, de nem kellett, mind -majdnem- kedves szerintem, és az orvosunk elég önálló, apuka is végig ott volt, nem kellett 3. személy.
Nem velem történt, (nekem volt fogadott orvosom is, és szülésznőm is) hanem a barátnőmmel. Több mint 2 napig vajúdott, vagy 5-6 orvos vizsgálta, nem figyeltek rá, nem tudott a baba megszületni, nem vitték császározni- halva született a babája. 11 perc után sikerült visszahozni... a többit nem részletezem.
Fogadj fel, ahogy engedi a kereted, (az én dokimnak nincs fix tarifája, de lehet, h azért, mert magánba jártam.) a lényeg, hogy mindketten egészségesen hagyjátok el a kórházat!
Könnyű, gyors szülést kívánok!
Bocsi h nem a kérdésre válaszolok de mélységesen fel vagyok háborodva h akinek nincs fogadott orvosa azzal ilyen is történhet h halva szüleik a babája.
Én is í sote2-n szültem de volt fogadott orvosom.Nagyon jól tettem mert a lányom nagyon rossz helyen volt és ha a doki nem akar megcsászározni akkor nem is tudom mi lett volna.Olyan rossz helyen volt h császár közben meg lett vágva a feje is.
Én is hálát adok az égnek, hogy egészséges lett a lányom. 3x volt rátekeredve a köldökzsinór. Hosszú OTT-s vajúdás után sürgősségi császár lett, mert kegyetlenül leesett a szívhang. Mai napig hálát adok, hogy ilyen kezekbe voltam!
16:21-es vagyok.
Mellesleg megjegyzem, hogy a mellettem lévő szülőszobán egy halott babát szült a nő, orvosa nem volt. Honnan tudom? Vajúdtam, majd hallom,hogy a mellettem lévő szobában kegyetlenül üvöltött a nő. Szülésznőm mondta, hogy ne figyeljek rá, neki azért fáj ennyire, mert halott babát szül... Mikor kérdeztem, h ki az orvosa? Néma csend....
Amúgy nagyon jó orvosok vannak, de kevés a fizetés...
Halott babát szült??Jó ég!Belegondolni is borzasztó!!!:(((((((
18.24 voltam
Ne figyelj egy üvöltő nőre, jó szülésznő az ilyen...emberileg hol van én csak azt kérdezem.
Teljesen más a szakmám, de ha szülésznő lennék, nem menék el egy üvöltő nő mellett, megkérdezném, hogy miben segíthetek, sőt segítenék kérdés nélkül.
Állami kórház= fúj!
Bar mar regi a kerdes, 2011.06.11-en megszuletett a lanyom, 2012.09.23-an pedig a kisfiam. Egyiknel sem fogadtunk vegul sem dokit, sem szulesznot, es nem is bantam meg.
Sem a szulesnel, sem azt koveto 3-5napot a gyermekagyas osztalyon nem volt az orvosokkal, szulesnokkel, noverekkel semmilyen rossz tapasztalatom! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!