Mit tennetek a helyemben? Szulni fogok es nem tudom hova rakni a nagyobbat?
Ha vasarnapig nem indul be a szules, hetfon inditjak. Eddig ugy volt, hogy egy kisbabas baratnomnel lesz az elso nap a nagyobbik. Viszont tegnap estetol nagyon lazas, vmi virust kapott el, a baratnomhoz igy nem vihetem. Kulfoldon elek, anyuek kilove.
Ferjem nem dolgozna 2-3 napot, ugy volt, hogy o lenne velem a korhazban (itt mindig van veled vki, mert noverhiany van). Nem lenne gond, ha egyedul is vagyok, de akkor hogy jutok el a korhazi? a csomagokkal? (mentot sem szoktak hivni ilyen esetben).
Vmi megoldas? Ketsegbe vagyok esve.
Szomszéd néni?
Mióta éltek kint? Valami gyerektelen ismerősötök csak van. Akkor is ha csak köszönő, meg felszines beszélgetés viszonyban vagytok.
A elég eggyüttérzőek tudnak lenni. Én fordított esetben szivesen vigyáznék a.szomszéd gyerekre.
Vszinu taxival fogok menni. A szomszeddal joban vagyunk, de ott is baba van, a lanyomat nem passzolhatom oda 40 fokos lazzal. Foleg ha ejszaka indulna ba a szules, nem lenne pofam felcsorgetni.
Erre nem is golndoltam, hogy mi lesz, ha megbetegszik.
Most mégis milyen választ vársz?
Szerinted nem mehetsz mentővel, nem lehetsz bent egyedül stb....
Én nem tudom melyik országban vagytok, de én ilyenről még nem hallottam. Nálunk sem szokás mentővel szülni menni, de néha muszáj.
Ha meg befektetésre visz be a férjed, akkor tegyétek be a kocsiba a nagyot is, kiszállsz a kórháznál, bemész, a férjed meg haza megy a naggyal. Mi ezen a bonyolult? Vagy taxi sincs nálatok? Jó kis hely lehet!
7. válaszoló. Miért kellett szegény Kérdezővel ilyen bunkónak lenni?
Nekem is a bébiszitter jutott eszembe ebben a helyzetben.
7. vagyok
Nyugodtan lehet lepontozni, lehet a kérdezőt sajnálni stb.
DE: egy szóval sem mondtam, hogy vidd a gyereket be a szülészetre! Nehogy már ne legyen pici szád, hogy megkérj valakit, hogy segítsen bevinni csomagod.
Komolyan mondom, a második gyermekedet várod, de semmi talpraesettség nincs benned.
Arra viszont nem válaszoltál, hogy milyen választ vársz?
Sajnáljunk? Mert akkor megtesszük! de akkor ne azt kérdezd, hogy mi a megoldás? A megoldás az, hogy összeszeded magad, gondold végig, akkor milyen lehetőségeid vannak! Te laksz ott, te ismered a viszonyokat!
"mentot sem szoktak hivni ilyen esetben" szokás-nem szokás, megoldás kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!