Mit tennetek a helyemben? Szulni fogok es nem tudom hova rakni a nagyobbat?
Ha vasarnapig nem indul be a szules, hetfon inditjak. Eddig ugy volt, hogy egy kisbabas baratnomnel lesz az elso nap a nagyobbik. Viszont tegnap estetol nagyon lazas, vmi virust kapott el, a baratnomhoz igy nem vihetem. Kulfoldon elek, anyuek kilove.
Ferjem nem dolgozna 2-3 napot, ugy volt, hogy o lenne velem a korhazban (itt mindig van veled vki, mert noverhiany van). Nem lenne gond, ha egyedul is vagyok, de akkor hogy jutok el a korhazi? a csomagokkal? (mentot sem szoktak hivni ilyen esetben).
Vmi megoldas? Ketsegbe vagyok esve.
Megmondom őszintén, én sem értem, mire irányul a kérdésed! Alapesetben az ember az ilyesmit megbeszéli a férjével és az adott ország, a lehetőségeik viszonylatában kitalálják, mi a megoldás. Nem pedig kiírni GYIK-re....
Ha együttérzést vársz, az oké. De hogy nem tudjátok ti ketten megszervezni valahogy, az ijesztő....
Mindegy, reagálva a kérdésedre: a nagyobbikra vigyáz a férjed, azt írtad. Tehát a kórházba való eljutás a probléma. Esetleg megkérhetnétek a barátnőd férjét, hogy fuvarozzon be. Ha a betegség előtt bevállalta volna a barátnőd a nagyobbat, talán segítenének helyette ebben a szállítás dologban. Vagy tényleg taxi, bébiszitter, szomszéd.
koszi a valaszokat. MEgvan a megoldas. Taxival megyek be. A baratnom gyerekeire vigyaz majd az anyja, igy delelott bent tud lenni velem a korhazba (ha szarul lennek, a kezembe adni a babat, segiteni felallni stb, meg amig infuzion vagyok). Utana meg mar ugyis jobban leszek, ellatom majd magam.
A ket utolso valaszadonak meg uzenem, hogy ne keruljenek ilyen helyzetbe, amikoris a 3 evesedet kell itthon hagyni 40 fokos lazzal.
Én Magyarországon élek, van is ismerősöm, mégis gondnak érzem ezt a szülni menni témát. Nem azért, mert nem tudánk megoldani, hanem mert lelki oldala is van! 3 éves gyereket kipattintani az ismerősöknél, úgy hogy alig van időd elbúcsúzni, ő nem nem tudja miért kell ott maradni, nekem meg menni kell, mert idő van. Ha Apa marad a gyerkőceel az jó, mert legalább a nagy nem érzi meg annyira, hogy Anya elment, de akkor meg Anya megy egyedül szülni.
Örülök, hogy a barátnőd be tud segíteni, és szorítok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy eltervezted!
A kislányod is jobban lehet még vasárnapig, hátha Apa is be tud veled menni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!