Most szulni fogok? Induljak? SOS
Figyelt kérdés
Elso baba... 39+5. Azert vagyok bizonytalan, mert hetfo ota erosen joslozok, a "fajas" nem masabb, csak most masfel oraja merem es 6 - 3 perc kozotti kemenyedeseim vannak, faj, de elviselheto. Tusoltam, nem valtozott, de nem is maradt abba. 17:30-kor vizsgalt a dokim, o azt mondta, h hetvegen szerinte meglesz. 20:30-tol veres (piros) a vizes folyasom. (A vizes folyas tegnap ilyenkor indult, doki is latta, azt mondta normalis, de ma estig atlatszo volt) De lehet a verzes a vizsgalattol is. Szoval azert vagyok bizonytalan, mert hetfo ota huzodik az egesz. A "fajdalom" (kemenyedes) teljesen viselheto, de most azert mar masfel oraja rendszeres, ami viszont eddig nem volt. Mit csinaljak? Dokim nem veszi fel a telefont.2013. okt. 25. 23:03
1/18 kíváncsicska 

válasza:

Indulj el a kórházba, az ügyeletes doki megvizsgál.És közöld vele, hogy hívják a dokid ha nem vak lárma.De írhatsz is egy sms-t a dokidnak.De inkább menj be feleslegesen a kórházba.
2/18 anonim 

válasza:

Indulj!! Biztos ami biztos. Inkàbb küldjenek haza...
3/18 anonim 

válasza:

Amíg elviselhető, nem muszáj indulnod, ha jó a fekvése. Sétálgass kicsit ha tudsz, vagy ülj, próbálj telefonálni. Szerintem szülni fogsz :)
De nekem reggel 5-kor kezdődöt, 14-re lett meg. Addig tágultam csak, amíg le nem fektettek, aztán semmi. Nyugi.
4/18 anonim 

válasza:

Ha megvártam volna, míg elviselhetetlenek a fájások, itthon szülök meg, de legalábbis a kórház küszöbén.
Menj be. Maximum hazaküldenek. Ahhoz hogy tágulj, nem kell feltétlenül a falat kaparni fájdalmadban.
5/18 anonim 

válasza:

Menj be, hátha, nézzenek meg. Nekem gyanús, hogy meglesz a picúr. A tágulástól is lehet egy kis vérzés. Ne igyál egyél, nekem ez jutott eszembe. Kapkodd össze a cuccokat, és indulhatsz lassan.
6/18 anonim 

válasza:

Nem mindegy mit kapar? Úgyis fájni fog. Én csak azért mondtam, mert én legközelebb ha lehet, csak az utolsó pillanatban esek be a kórházba. De igazatok van, inkább menjen most.
7/18 anonim 

válasza:

Vèrzel úgyhogy menj be. Inkább százszor a semmièrt mint egyszer későn. ...
8/18 A kérdező kommentje:
Nincs mit pakolnom, minden startrakesz. Pedig nagyon szomjas vagyok. Eddig ultem. Akkor most kiprobalom fekve, tehat az a tuti, ha fekve sem marad abba?
2013. okt. 25. 23:35
9/18 anonim 

válasza:

Ha véres a folyás, akkor ne várj egy percet sem.
10/18 anonim 

válasza:

Én nem várnék, hanem mennék, nem is értem, min gondolkodsz, itt az idő! :)
Könnyű szülést Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!