Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Itt az ido? Igaz meg nem?

Itt az ido? Igaz meg nem?

Figyelt kérdés

Egy oraig mertem a "fajasokat". Erosebbek mint a josloim eddig, megsem kibirhatatlan (menstruacio szeru fajdalom az alhasamban es a derekamban is). Nagyabbol 2, 5-3 percenkent vannak es 45-70 mp ig tartanak. Probaltam zuhanyozni, de nem valtozott semmi. Legalabb 2 L vizet ittam az elmult masfel oraban .. semmi valtozas. "Setaltam" a hazban, amikor jott egy "fajas" kicsit begorcsoltem es le kellett hajolnom de nem kibirhatatlan fajdalom es beszelni/lelegezni is tudtam kozben. Annyi valtozott, hogy hanyingerem van es egyszer hanytam is.

Valaki mondja azt, hogy ez normalis ugyanis meg TUL KORAI! Csak 35+1 hkm vagyok.

2013. okt. 23. 06:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj be azonnal az orvoshoz nekem is így kezdodott. Akkor en 35+6 napos voltam. De ugyanez volt. Bementem es bent is tartottak kaptam magnezium infuziot, tudoerlelot. Ra 2 napra mondjuk megcsaszaroztam meg gond volt a szivhanggal de arrol senki nem tehetett mert racsavarodott a koldokzsinor.

De nyugi ha most bemesz visszartjak ha meg nem vagy teljesen kinyilva. Szoval indulas. De ne aggodj ha most meg is szuletne nem lenne mar nagy gond.

Meg egy hetet mondjuk nagyon jo volna meg ha bent toltene legalabb ezert menj be mindenkeppen. Meg ha ugymond feleslegesen mentel is inkabb az legyen mint h nem mentel pedig kellett volna.

2013. okt. 23. 06:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
remélem, már a kórházban vagy!! ez kemény vajúdás!!
2013. okt. 23. 11:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Most ertem be a korhazba. Varok ...

Eddig nem akartam bejonni, foleg, hogy el is aludtam egy masfel orara, de ebredes utan meg mindig semmi valtozas.

Ha vajudas lenne akkor nem kellene a fajtalomnak fokozodnia es surusodnie?

2013. okt. 23. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Na mi volt? ???
2013. okt. 23. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
En s kivancsian varom a fejlemenyeket. :-)
2013. okt. 23. 16:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Megvizsgalt a dokim, de persze mire bekerultem mar szinte semmi tunetem nem volt. 1 cm-re vagyok kitagulva (mar a 30.het ota). Azt mondta, hogy minden normalis most es egy het mulva kell vissza mennem.

Nem tudom megmagyarazni, hogy mitol voltak a tuneteim, de most jol vagyok hal'Istennek. Meg nagyon korai lett volna, hogy beinduljanak az esemenyek.

2013. okt. 23. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!