Császármetszést kérésre könnyebb elintézni, ha szakmabeli vagyok és ismerem az orvost?
Figyelt kérdés
Légyszíves ne próbáljatok meg lebeszélni nem ez a kérdés célja, a döntés végleges.2013. okt. 18. 16:46
1/28 anonim válasza:
Ha van ismeros doki akkor szerintem igen.
2/28 anonim válasza:
Ha szakmabeli lennél, nem akarnál császárt...
3/28 anonim válasza:
Ha bőven megfizeted nem is kell hogy ismerjen.
4/28 A kérdező kommentje:
Na, megérkeztek az "ősanyák" is... többieknek köszönöm a választ!
Kíváncsi leszek, mikor jutunk el oda, hogy az anya döntse el, hogyan akar szülni és kiirtani azt a begyöppösödött magyar nézetet, hogy a császár nem is szülés...
2013. okt. 18. 17:09
5/28 anonim válasza:
Miért szeretnél császárt? Én is azt szeretnék...
6/28 anonim válasza:
Ha van fogadott orvosod, igen nagy az esélye hogy szájad íze szerint vezeti majd le a szülést. Amúgy mondhatod, hogy halálosan félsz a szüléstől vagy ilyesmi és jobban éreznéd magad ha tudnád előre h császár lesz. Amúgy biztos van oka a döntésednek, szerintem mondd el őszintén h miért szeretnéd.
7/28 anonim válasza:
"hogy a császár nem is szülés..."
De miert bant ez teged, ha nem akarod kinyomni a babat?
Ha kioperaljak beloled a gyereket, akkor nem magad szulod. Ugye?
8/28 anonim válasza:
"ősanyák"?
én szégyellném magad a helyedben!!!
te mi vagy?
Csak azért szólod le a másikat mert félsz?
9/28 anonim válasza:
Igaza van a 2 ik hoza szolonak,ha igazabol szakmabeli lennel( amit erosen ketlek) nem kivannal magadnak csaszart!! Tehat te nem vagy szakmabeli:)
10/28 anonim válasza:
Úgy laátom megint van min veszekedni. Akik értelmesen válaszoltak le lettek pontozva a többi meg itt éli ki magát. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!