A szülés előtt leborotválják a nemiszevröl a szörzetet?
Figyelt kérdés
hallotam kétfélét ; - hogy a babára való tekintettel igen
-nem mert ez hülyeség..
előreis köszönöm
#szülés..
2013. okt. 18. 14:05
1/23 anonim válasza:
2x szültem, mindkétszer leborotválták.
3/23 anonim válasza:
Csàszàrom volt....teljesen leszedték mindenhol
4/23 anonim válasza:
Igen. Hüvelyi szülésnél a hüvely és gát környékét. Császárnál a szeméremdombot. Szóval igen, le szokták borotválni, ha a kismama úgy megy be, hogy szükséges.
5/23 anonim válasza:
Császár előtt megkopasztottak teljesen. :)
6/23 anonim válasza:
aha, valami kaszabolóval. Úgyhogy én csupaszon mentem szülni.
8/23 anonim válasza:
Leborotváltak engem is,pedig császárral szültem.
9/23 anonim válasza:
WHO (Egészségügyi Világszervezet) ajánlása a normális szülésre vonatkozóan
A WHO 1999-ben gyakorlati kézikönyvet adott ki a normális szülés alatti ellátásról, megvizsgálta a legáltalánosabban alkalmazott szülészeti beavatkozások mellett illetve ellen felmerülő bizonyítékokat, és ezek alapján ajánlást fogalmazott meg. Az ajánlást négy kategóriában fogalmazta meg: (kivonat)
"A" kategória: bizonyíthatóan hasznos....
"B" kategória: nyilvánvalóan káros, vagy hatástalan, megszüntetendő
...Fanszőrzet rutinszerű borotválása.
(bár úgy tűnik, a gyakorlatban Magyarországon ezt még nem ismerik..., ugyanis előszeretettel, szinte kivétel nélkül alkalmazzák)
stb...
10/23 anonim válasza:
Jobb, ha otthon megoldod:-) A kórházban nem a szépségre hajtanak és sietnek is. Szülés előtt néhány nappal borotváltam, nekem a kórházban nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!