Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után miért lett ilyen...

Szülés után miért lett ilyen az arcom? Más is volt így

Figyelt kérdés

Terhességem előtt és alatt is szép,hibátlan arcbőröm volt..

De most hogy megszültem ( 2 hónapja) állandóan újabb és újabb miteszer,pattanás jön elő. Tonikozom,hidratálom,arcradírozom..Még egy kozmetikai kezelésen is voltam.Utánna egy hétig szép volt majd újra...

Ráadásul állandóan zsírosnak érzem a bőröm

Segítsetek ....más is volt így ? Tanács ? Praktika ?

2013. okt. 18. 09:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így jártam! Csak nálam menstruációs problémákkal párosul és a nőgyógyász jött rá, hogy összefüggenek és hormonális gondom van. Ha neked ilyen gondod nincs, lehet, hogy magától megoldódik idővel!
2013. okt. 18. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok pedig már 11 hónapja szültem.
2013. okt. 18. 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztosan hormonalis es/vagy etkezessel osszefuggo problema, tonikkal, arckezelessel semmire sem mesz. Nekem mar 12 eves korom ota van, max csak a terhessegem idejere mult el, szoval biztosra mondhatom, hogy kozmetikussal nem mesz semmire. Alapos hormonvizsgalat, es taplalkozas felulvizsgalata. Nekem egy eleg komoly eletmodvaltastol multak meg el, amikor rengeteget mozogtam es megvalogattam mit eszem.
2013. okt. 19. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!