Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyivel szülés előtt torzult...

Mennyivel szülés előtt torzult el az arcotok (már akinek)? 38 hetes vagyok és valahogy kisebbek a szemeim, és kerekebb lett az arcom.

Figyelt kérdés

Ma egész nap rendszertelenül fáj a hasam, hol keményedik, a derekam tegnap óta hol jobban hol kevésbé fáj. Eddig nem nagyon volt jóslóm, néha 1-1 nap egyszer-egyszer, de ma reggel óta! Fura a közérzetem, nem találom a helyem, izgatott vagyok. Bár egyfolytában ehetnékem van, és egy kis ideje émelygek is.

A holnapi hidegfront kihozhatja a babát? Ha nem akkor jövöhéten császár lesz farfekvés miatt. Már mondtam a babámnak hogy jó lenne ha elindulna még a császár időpontja előtt...

2009. szept. 23. 15:02
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nyákdugóval nem találkoztam még. Nem tudom számít-e de a lepény III. fokban érett.
2009. szept. 23. 15:02
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 37. héten folyt el a magzatvizem, szintén faros babával, császároztak. Egy pár nappal előtte nézegettem a tükörben, hogy "mekkora fejem lett". :o) Senki más nem vette észre, vagy legalábbis nem mondták. De én láttam, hogy olyan más vagyok. :o)
2009. szept. 23. 15:18
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Én is olyan furának látom magam. Talán beindul a hétvégén...
2009. szept. 23. 15:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem már a 36. héten változott az arcom és mégis a 40. héten szültem, sőt 2 nappal túl is hordtam.
2009. szept. 23. 16:36
 5/14 anonim ***** válasza:

Első babánál nekem is eltorzult az arcom szülés előtt 1-2 nappal. Most is figyelem a jeleket, minden reggel az az első, hogy megnézem magam a tükörbe, de idáig semmi:)

38 hetes

2009. szept. 23. 18:24
 6/14 anonim ***** válasza:
szia nekem is eltorzult az arcom a szám a legjobban olyan mintha feltöltettem volna de az egyik felét jobban mint a másikat.Az ujjaim is dagadnak de nem vizesedem hála istennek.már lassan 1 hete nem találom a helyem,hol ehetnékem van hol hányingerem hol feküdnék hol mehetnékem van kedvtelen aztán sirok majd ujra minden rendben van.szal elég nyügös vagyok 37hetes vagyok remélem hamarosan a kezemben tarthatom a babám.könnyü szülést kívánok
2009. szept. 23. 19:03
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat. Akkor tényleg kíváncsi leszek. :)
2009. szept. 23. 20:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem egész nyáron pufi volt az arcom, megnőtt az orrom, azon lepődök meg, ha 1-1 reggel viszonylag normális fej néz rám vissza a tükörből. Félidő óta úgy nézek ki mintha szülni készülnék. 41. héten vagyok, nyákdugó nincs, mintha ma érezgettem volna a pocakomat, de semmi konkrét,pedig már tűkön ülök:)
2009. szept. 23. 21:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem előtte való nap lett az arcom olyan "dagadt".

Lehet, hogy már meg is szültél azóta?

2009. szept. 23. 21:39
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem, itt vagyok még csak teszek veszek... :)

Lassan elmegyek aludni...aztán hátha...

41 hetes kismami, hátha a front kihozza! :)

2009. szept. 23. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!