Mennyivel szülés előtt torzult el az arcotok (már akinek)? 38 hetes vagyok és valahogy kisebbek a szemeim, és kerekebb lett az arcom.
Ma egész nap rendszertelenül fáj a hasam, hol keményedik, a derekam tegnap óta hol jobban hol kevésbé fáj. Eddig nem nagyon volt jóslóm, néha 1-1 nap egyszer-egyszer, de ma reggel óta! Fura a közérzetem, nem találom a helyem, izgatott vagyok. Bár egyfolytában ehetnékem van, és egy kis ideje émelygek is.
A holnapi hidegfront kihozhatja a babát? Ha nem akkor jövöhéten császár lesz farfekvés miatt. Már mondtam a babámnak hogy jó lenne ha elindulna még a császár időpontja előtt...
Szia!
Nekem 36 hetesen torzult el az arcom. Védőnő is észrevette, és azt mondta, hogy nincs már sok hátra.
42 hetesen császárral született a kisfiam.
Miért akarod faros babával elkerülni a császárt?
Nem akarom elkerülni a császárt, csak jó lenne ha magától indulna be a szülés és úgy lenne császár mint hogy be kelljen feküdni és másnap legyen meg a műtét. Jobban örülnék ha a babám már úgy gondolná hogy jönne, mint sem ki kelljen "rángatni".
Köszönöm a választ!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!