Anyukak, nektek volt ilyen szules beindulasa elott?
Vannak joslo fajasaim mar vagy 2 hete (+- par nap) tegnap este elkeztem merni az idot, 4, 12, 5, 7 stb percenkent voltak es majd egy percig tartottak. Eddig minden este nagyon rosszul aludtam, viszont tegnap este vegre ataludtam az egesz ejszakat.
Ma este megint elkezdtem merni es 3, 5 8, 3 stb percenkent vannak de derekfajassal egyutt. Nem eroltettem meg magam, nem csinaltam semmit egesz nap megis izomlazszeru gajdalom van a fenekem mindket oldalan es a combhajlatomnal is.
Sehogysem talalom a helyem, mindenhogy kenyelmetlem, az egesz hatam faj mar, nyugos vagyok, ingerlekeny, folyamatosan kemenyedek minden apro mozdulatra.
Valaki tapasztalt hasonlot? Hogyan folytatodott vagy mi lett az eredmeny? Esetleg valami jotanacs?

Valoszinu keszul a tested a szulesre/szuletesre. Nekem mindenem fajt es emlekszem mielott rajottem, hogy azert nem mulik a fajdalom mar forro viz hatasara sem mert vajudok, 5 perceseim voltak. Az utolso par het nagyon kenyelmetlen volt. Alig tudtam aludni, sehogy sem volt jo. Mindenem fajt mar ahogy te is leirtad. Alig birtam menni. Aznap amikor beindult mar enni sem nagyon volt kedvem. Anyosom eroltette, hogy de kell enni...csak kapirgaltam a tanyerban.
En csak az Isten adta zuhanyt tudom neked ajanlani. Ha csak joslok, elmulnak a meleg - en a vegen mar nagyon forro vizzel aztattam magam - viz hatasara akkor tudod, hogy meg nem vagy a finishben de ha nem mulnak akkor nagyon kozel az ido.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!