Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák nektek mikorra húzódot...

Anyukák nektek mikorra húzódott vissza a hasatok eredeti méretére szülés után?

Figyelt kérdés

Én 3 hete szültem,császárosan 4 és fél kg-os gyermeket, és még mindig löttyedt a hasam a bőr szét van nyúlva.

KB úgy nézek ki mint aki 5 hós terhes.

Még mindig érzem és látom a bél mozgásaimat van mikor másfél cm-es dudor van a hasamon,úgy kipuffad a belem.

A hasam konkrétan rálóg a műtéti vágásra ezért azt nem is látom.

2013. okt. 17. 16:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Első gyerekemmel 1 év után, bármiféle torna nélkül. Másodikkal még nem húzódott vissza, 10 hete szültem. De tartok tőle, hogy már nem is fog annyira visszahúzódni, mint először.
2013. okt. 17. 16:19
 2/13 anonim ***** válasza:
9 hónap alatt nyúlt ki a bőröd,kell neki míg visszaáll.én 6hónapja szültem(természetes úton) és még nekem sem szép a hasam.de én adok neki időt.majd visszaáll neked is :)
2013. okt. 17. 16:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát az enyém nem húzódott vissza, itt lóg már 21 hónapja. Hasleszorítót nem használtam, mert engem hosszában nyiszáltak császárkor, és elég sokáig érzékeny volt a hegem. Érzem alatta mélyen a hasam, de a bőröm még itt lötyög.
2013. okt. 17. 16:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Sajnos soha,pedig mindent elkövettem érte!
2013. okt. 17. 16:25
 5/13 anonim ***** válasza:

8 honapja szultem de meg mindig van ami itt razkodik :-). Csaszaros voltam en is. Biztos visszabb menne ha tornaznek ra de vhogy nem jutok el odaig soha. Nekem raadasul szep csikos is lett nem csak a hasam az oldalam is.

Mondjuk ez is olyan dolog h alkati kerdes. Ismerek olyan kismamat akinek par het utan nem is latszott h szult. De olyan is volt egesz terheseg alatt h csak nott egy pocakocska az se tul nagy es szepen vissza ia huzodott. :-)

O a szerencsesebbek koze tartozik. :-). Ne aggodj idovel biztos lejjebb megy de ha nem akkor csak a torna segithet rajta. De meg raersz azzal tul friss a vagas meg ahhoz.

2013. okt. 17. 16:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Huhhh , akkor én kivétel vagyok, nekem mire hazajöttünk a korházból ruhában már nem látszott , hogy szűltem , 1 héttel a szülés után, pedig lapos volt a hasam , mindkét kislányomnál... igaz a szoptatás alatt, meg feljött 3-4 kg sajnos :(
2013. okt. 17. 16:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
kb. 1 év kellett hozzá
2013. okt. 17. 16:50
 8/13 Julie S ***** válasza:
63%
Tegnap volt három hete, hogy szültem (természetes úton, 2850g-os baba) és már szinte teljesen olyan a hasam, mint volt. A bőr még lazábbnak hat rajta egy kicsit, de olyan lapos, mint terhesség előtt. Már egy hete is ilyen volt, csak akkor még a bőröm sokkal lazább volt, főleg a köldökömnél látszott. Amúgy nekem egész terhesség alatt pici volt a hasam.
2013. okt. 17. 17:06
 9/13 anonim ***** válasza:

1 hét múlva már teljesen olyan volt,mint szülés előtt.

A genetikának köszönhetem.

2013. okt. 17. 17:35
 10/13 anonim ***** válasza:
vasárnap született a fiam és semmi jele nincs hogy terhes lettem volna, se egy stria, nem lötyög a hasam, annyi látszik hogy még kiáll a köldököm
2013. okt. 17. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!