Számotokra is felháborító, hogy a szülészeten a csecsemősök parancsolgatnak, hogy szoptassanak az anyukák, pelenkázzanak, a babákat tartsák maguk mellett?
Mégha azt is kértem ,hogy pihenni akarok hozták a kisfiamat ,ha sírt ,hogy szoptassam meg .
Szerintem az anyukák érdekében lehetőséget kellene adni pihenésre,otthon már úgyis egyedül kell mindent csinálni.
Ahol én szültem, ott rooming in volt, tehát eleve velem volt non stop a baba. Senki nem parancsolgatott, elláttam a baba szükségleteit, amikor kellett.
Amúgy szerintem a kórházban lehetetlenség pihenni, mert állandóan ki-be jönnek vagy ezért, vagy azért, szóval én alig vártam mindháromszor, hogy végre haza mehessünk PIHENNI. :)
Milyen anya lesz belőled te jó ég???
Felháborít amiért a gyermeked éhes és hozzák, hogy etesd meg, ezzel megzavarják a pihenésed???
Miért, azt vártad, hogy adjanak neki tápszert???
Szégyelld magad!!!!
Nem hiszem, hogy első sorban csak az etetésre gondolt ez a szerencsétlen, akinek a fejét letéptétek. nyilván etetni, csak ő tudja.
Anyukám mesélte, hogy életének legboldogabb napjai voltak, amikor szült, és a kórházban volt. Egész nap pihent, 2 óránként hozták neki a gyereket, frissen, illatosan, tisztán, ő meg megetette, és utána pihent. Így aztán boldogan, kipihenten, és újult erővel tért haza. Na, akkor ez akkora bűn?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!