Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Számotokra is felháborító,...

Számotokra is felháborító, hogy a szülészeten a csecsemősök parancsolgatnak, hogy szoptassanak az anyukák, pelenkázzanak, a babákat tartsák maguk mellett?

Figyelt kérdés

Mégha azt is kértem ,hogy pihenni akarok hozták a kisfiamat ,ha sírt ,hogy szoptassam meg .

Szerintem az anyukák érdekében lehetőséget kellene adni pihenésre,otthon már úgyis egyedül kell mindent csinálni.

2013. okt. 1. 10:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
56%
Tipikus eset, amikor azt hiszi magáról a nő, hogy ő feljebb lépett egy szintet a szülés álal, ő ettől több lett, neki jogai lettek. Pedig nem. Így is csak egy nő a sok közül, szóval vissza kéne venni az arcból és megszoptatni szegény gyereket, ha éhes...
2013. okt. 1. 14:57
 22/29 anonim ***** válasza:
58%

hát, én megértem a kérdezőt...

persze, hogy örülünk a babnak, és végre-végre ott van, de az anyáknak is kell a pihenés. Persze, lehet azzal jönni, hogy otthon milyen lesz, meg mit csinál, de otthon más. Ott ott van apuka, aki segíthet, meg ámblokk, otthon sokkal jobbat, jobban tud pihenni az ember, akár 10 perc alatt is. Plusz, mikor esetleg az ő babájának nincs szüksége rá, akkor a másikét hozzák be, másik babák sírnak, akkor is esélytelen a pihenés.

És a csecsemősök nagy többségének (tisztelet a kivételnek) bicskanyitogató a stílusa is. Ezt se jól csinálja, azt se, pihenni sem tud, nem csoda, hogy a kismamák nagyrésze mosottszarnak néz ki, és akkor még az apukákat sem engedik be, hogy legyen valaki támasza lelkileg is, hanem még jobban egyedül maradnak, kiszolgáltatottan, fáradtan, lenézve...

én teljesen megértem a kérdezőt...

2013. okt. 1. 18:05
 23/29 anonim ***** válasza:
70%

Az a baj, hogy Magyarországon ezt a bababarát, meg baba-mama barát dolgot úgy értelmezik, hogy ők lehetőleg semmit sem csinálnak, rányomnak az első perctől kezdve mindent a kismamára, aki ha kérne valamit, vagy nem bírja, akkor még le van cseszve. Ennek nem így kéne működni.

Nem az lenne a dolog lényege, hogy a személyzet válláról minden terhet le és át a kismamára, ha bírja, ha nem. Főleg, hogy a siettetős szülések miatt egy csomó kismama olyan, mint akit kimostak egy tárcsás mosógéppel.

2013. okt. 1. 18:38
 24/29 anonim ***** válasza:
65%
Én kifejezetten örülök, hogy "bababarát" kórházban szültem, ahol egész nap velem lehetett a kisfiam. Én akkor voltam szomorú, amikor elvitték vizsgálatra. Amikor fél napra kékfény alá tették, a könnyim is kijöttek, mikor odaadtam a nővérnek. Vagyis én egész nap gyönyörködtem benne, hisz rá vártunk 9 hónapig. Mellesleg a nap nagy részét átaludta, amikor én is nyugodtan pihenhettem. Nem voltam felháborodva, mikor szoptatni kellett, mert ha szomjas vagyok én is szoktam inni...
2013. okt. 1. 20:32
 25/29 anonim ***** válasza:
69%
Hú kérdező ébredj fel a valós világba mert elég nehéz évek várnak rád a kérdés alapján.
2013. okt. 1. 20:34
 26/29 anonim ***** válasza:
54%
Hát ha valakire már parancsolni kell, akkor azzal gond van, mert ezek szerint nem jut eszébe magától ellátni anyai teendőit. A kórház nem szálloda, el vagy tévedve kissé.
2013. okt. 1. 21:54
 27/29 anonim ***** válasza:
57%
26os válaszoló vagyok. Baromira nem érdekel a pontozás, csak egy valami. Aki lepontozott, mégis milyen véleményen van? Komolyan foglalkoztat. Minek megy a kérdező baba- mama kórházba? Lehet választani másik kórházat. Nem kötekedésből, de valaki megválaszolhatná...
2013. okt. 1. 22:10
 28/29 anonim ***** válasza:
60%

Nem én pontoztalak le, de kérdésedre tudom a választ?

Mert az jóban hangzik barátnők, ismerősők előtt.

2013. okt. 1. 22:12
 29/29 anonim ***** válasza:
24%

"Mert az jóban hangzik barátnők, ismerősők előtt."

Nem mindenki Pesten él, hogy legyen miből válogatni. Jobban hangzik vagy sem, nem mindenütt van választás. És aki naiv az azt hiszi, hogy a baba barát nem abban merül ki, hogy nagyívben szarnak a fejére, meg a problémáira. Bent tartani 3 napig jó, hogy megkapják a 100% pénzt utána, de foglalkozni a gondjaival már túl nagy kérés, mert túlzottan le vannak terhelve a sok beteg miatt.

2013. okt. 2. 04:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!