Mit hozzon a kis tesó a nagy tesónak, ha megszületik?
Bajban vagyok ezzel a témával, mert még azt sem tudom, hogy mit kapjon a nagylányom karácsonyra tőlünk és a rokonoktól.
Azt már tudom, hogy ő a régi (bébi) játékait fogja a tesónak adni. Illetve veszünk egy plüsst az IKEA-ban a kis tesónak szülinapjára, de, hogy fordítva mit "hozzon" ajándékba a kis tesó, arról fogalmam sincs.
Nálatok mit "hozott"?

Igen, az nálunk is nagy imádat volt 1 évesen, így kapott is anno a barátainktól egyet.
Most a Caillou nevű mese a nagy favorit már fél éve. De nem rég kapott egy Caillou plüsst, így az is kilőve :/

MA bent voltunk a Brendonba és igazából első perctől közölte, hogy ezt meg ezt vegyünk meg a tesónak.
Ő nagyon "készül" rá. Pedig nem erőltetjük, csak szimplán bejelentettük neki anno pár hónapja és hetente 2-3 alkalommal beszélünk róla.
Imádja nézegetni az uh-s képet és a videót. A sajátját is vagy 20× látta már.
Valamelyik este úgy volt hajlandó elaludni, hogy fogta a tesó uh képét.
Szánkója már tavaly óta van, mert akkora jött el korban hozzá az ideje.

A baba nem rossz ötlet. Végül is lehet kapni életnagyságút, amin tudna gyakorolni.
Vannak babái, amiken már próbálkozik vele, de mindig oda jutunk, hogy a kezembe nyomja mind a kettőt és én oldjam meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!