Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit hozzon a kis tesó a nagy...

Mit hozzon a kis tesó a nagy tesónak, ha megszületik?

Figyelt kérdés

Bajban vagyok ezzel a témával, mert még azt sem tudom, hogy mit kapjon a nagylányom karácsonyra tőlünk és a rokonoktól.

Azt már tudom, hogy ő a régi (bébi) játékait fogja a tesónak adni. Illetve veszünk egy plüsst az IKEA-ban a kis tesónak szülinapjára, de, hogy fordítva mit "hozzon" ajándékba a kis tesó, arról fogalmam sincs.

Nálatok mit "hozott"?

2013. okt. 12. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon szerette a Micimackót ezért egy ilyen faliképet.
2013. okt. 12. 20:42
 2/14 A kérdező kommentje:

Igen, az nálunk is nagy imádat volt 1 évesen, így kapott is anno a barátainktól egyet.

Most a Caillou nevű mese a nagy favorit már fél éve. De nem rég kapott egy Caillou plüsst, így az is kilőve :/

2013. okt. 12. 20:44
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudjuk mennyi idős a nagy tesó! Különben meg azt hozzon a kicsi, amire a nagy már régóta, és nagyon vágyik.
2013. okt. 12. 20:52
 4/14 A kérdező kommentje:
2,5 éves lesz a lányom, amikor a pici megszületik.
2013. okt. 12. 20:53
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk a kicsi saját magát hozta a nagynak
2013. okt. 12. 20:55
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Karácsonyra szánkót vennék azt tudom. Esetleg egy kedvenc mesét dvd?
2013. okt. 12. 20:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én amikor a másodikat vártam eszembe sem jutott ez, hogy hoznia kéne valamit. 2 és fél éves volt a nagy, amikor az egyik vásárlásunk alkalmával saját maga tett a kosárba egy babacsörgőt, hogy ezt ő szeretné majd a tesóbabának venni. Előtte is vásároltunk neki együtt, de ez olyan megható jelenet volt. Itt jött az ötlet, hogy a kicsi is hoz majd neki valamit. Egy tűzoltós legót kapott. Hármaska pedig egy lego buszt hozott a nagyoknak. Nálunk a lego nagyon nyerő :D
2013. okt. 12. 21:00
 8/14 A kérdező kommentje:

MA bent voltunk a Brendonba és igazából első perctől közölte, hogy ezt meg ezt vegyünk meg a tesónak.

Ő nagyon "készül" rá. Pedig nem erőltetjük, csak szimplán bejelentettük neki anno pár hónapja és hetente 2-3 alkalommal beszélünk róla.

Imádja nézegetni az uh-s képet és a videót. A sajátját is vagy 20× látta már.

Valamelyik este úgy volt hajlandó elaludni, hogy fogta a tesó uh képét.

Szánkója már tavaly óta van, mert akkora jött el korban hozzá az ideje.

2013. okt. 12. 21:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha egy babát hozna és akkor együtt pelenkázhatnátok te a kicsit ő meg a babát.
2013. okt. 12. 21:11
 10/14 A kérdező kommentje:

A baba nem rossz ötlet. Végül is lehet kapni életnagyságút, amin tudna gyakorolni.

Vannak babái, amiken már próbálkozik vele, de mindig oda jutunk, hogy a kezembe nyomja mind a kettőt és én oldjam meg :D

2013. okt. 12. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!