Mennyire fáj az 5-10 perces fájás?
Mint egy erősebb menstruációs derékfájás.
Aztán amikor már kb 3 perces, addigra ez meg10szereződik és már nem csak a derekad fáj, hanem kisugárzik a tarkódtól a térdedig. Teljesen megkeményedik a hasad és méhed szinte teljesen ráfeszül a babára. 70 körül volt a fájásmérő amikor burkot repesztettek, onnantól nem néztem, mert 5 fájás után meglett a lányom. A 70es még nem volt olyan durva, de sz
Az értékeket nem néztem,csak a szülőszobán ott valami nagyon újfajta gép volt.A 2 perceseknél mutatott 40-es fájásokat.A régi típusú nst gép a 36. héten mutatott 80-90-es értékeket(ott semmit nem éreztem)
Az 10 perceseket alig,éreztem,még az 5 perces sem volt semmi,utána 3 percesnél már kiakadtam...(de ebből szerencsére nem sok volt,gyorsan meglett a babóm.
Az igazi fajast onnan ismered meg hogy a fajasok kozott befele fordulsz megszunik a vilag.se embert se gepet nem figyelsz.
Egy ctg soha nem arulja el hogy egy fajas tagulast okoz vagy sem ezt csak vizsgalattal lehet eldonteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!