Hány perces fájásoknál kell kórházba menni? Ha a magzatvíz elfolyik, de nincs fájás, akkor is menni kell? Vagy már akkor vannak fájások?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 09:06
1/7 anonim válasza:
Ha köl a kórház elég 5 perces fájáspkkal elindulni.Ha elfolyik a magzatvíz egy zuhanyozás,1-2 dolog bepakolása a táskába belefér,de utána be kell menni.
3/7 anonim válasza:
Ha 10 percenként rendszeresen fáj, 30-40 mps hosszan, akkor kell indúlni.
Ha elfolyik a víz, nem kell megvárni a fájásokat, azonnal kórház, mert fertőzésveszélyben a baba, a méhed.
4/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol akarsz szenvedni. Ha én már 5 perces fájásokkal bementem volna, még 10 órát benn szenvedek. Sokkal jobb volt itthon. 3 perceseknél bementem, pár óra múlva megvolt a baba. Ha a magzatvíz elfolyik, mindenképp be kell menni. Főleg ha zöld, akkor azonnal, se zuhanyzás, se pakolás.
5/7 anonim válasza:
Leirták előttem, hogy mit hogyan, még annyit tennék hozzá, hogy pl. nekem a második babámmal elfolyt a magzatviz, és tudtam ,hogy császár lesz, mert faros volt, de egyetlen ici-pici fájásom sem volt. Szóval nem feltétlenül függ össze a magzatviz elfolyás és a fájás.
Uh. minél előbb kórház, az a tuti.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így már minden világos :)
2013. febr. 27. 10:09
7/7 anonim válasza:
Nekem a magzatvíz elfolyása után kb fél órával már 5 perces fájásaim voltak, amik nem erősödtek, még oxitocinnal is befenyegettek, majd jött egy tolófájás és a fiam. Még a szülésznő sem hitte el, orvos sem volt épp, mert bement a műtőbe, hogy nálam nincs elég erős fájás. Úgy rohant ki és már csak vágni tudott, mint a filmekben... Tehát a magzatvíz elfolyása után kb 2 órával megvolt a fiam. Úgyhogy én mennék. Nekem mondjuk a 2. baba volt ilyen gyors, lehet az elsőnél nem így alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!